bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Excursii și tabără oferite copiilor defavorizați cu sprijinul Pepco România

11 februarie 2020by Fundația Inocenți0
Excursii-și-tabără-oferite-copiilor-defavorizați

Pentru al doilea an consecutiv, Pepco România susține programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina.

Scopul programului este de a preveni abandonul școlar și de a facilita integrarea socială pentru cel puțin 25 de copii defavorizați din comunitate. Astfel, pe parcursul celor 9 luni de proiect, beneficiarii vor fi sprijiniți de o echipă multidisciplinară să își îmbunătățească performanțele școlare și comportamentul prin activități de educație formală, dar și non-formală. 

De asemenea, micuții vor participa la numeroase activități extra-curriculare (vizite la muzee, teatru, cinema), excursii, precum și la o tabără al cărei scop îl reprezintă dezvoltarea abilităților de viață independentă, competențelor de comunicare, sociale, de lucru în echipă. Acțiunile și evenimentele planificate au menirea de a le dezvălui copiilor oportunități unice la care, în alte condiții, nu ar avea acces; oportunități în care învățarea se face prin joc, cu empatie, dedicare și înțelegere, iar abilitățile sunt dezvoltate prin practică și perseverență. 

Prin acest proiect, alte 250 de persoane din Glina (copii și adulți) vor participa la campanii educaționale și evenimente în comunitate organizate de către echipa Inocenți. 

Mulțumim mult, Pepco România, pentru că sunteți alături de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *