Cum ne poți susțineSărbătorește-ți altfel ziua de naștere!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Împreună cu platforma Galantom.ro promovăm o modalitate specială prin care poți susține proiectele organizației noastre – campania Dăruieste ziua ta

Te invităm ca anul acesta, de ziua ta, să (te) sărbătorești într-un mod deosebit. Dă bucuria mai departe și îndeamnă-ți prietenii să fie alături de tine, donând banii pe care i-ar fi dat pe cadouri pentru a susține Fundația Inocenți. Aproape 50 de persoane au ales deja să dăruiască ziua lor de naștere copiilor din programele Fundației Inocenți.

Cum ne poți susține

Devino GalantOm Inocenți

Alege proiectul pe care vrei să îl susții

Intră pe platforma Galantom și alege unul dintre proiectele pe care le promovăm aici sau ne poți propune tu un nou proiect.

Creează pagina de fundraising

Imediat ce alegi proiectul căruia îi vei dedica ziua ta de naștere, dă-ne de veste pentru a-ți crea o pagină de fundraising. Iată aici cum arată o pagină de fundraiser.

Răspândește vestea bună

Promovează online și offline pagina ta de fundraising, încurajează-ți prietenii să fie alături de tine. Ei vor dona online direct pe pagina ta de GalantOm, rapid și sigur, prin plata cu cardul. În secțiunea „promovează” de pe platformă găsești mai multe materiale care să te ajute la promovare.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Îți mulțumim că ești alături de noi și te așteptăm să ne contactezi la adresa office@inocenti.ro dacă dorești să îți dăruiești ziua de naștere pentru organizația noastră.