Informații Financiare

Venituri Fundația Inocenți 2019

Programele Fundației Inocenți s-au derulat cu sprijinul fondurilor obținute din variate surse, precum: granturi și finanțări nerambursabile, donații și sponsorizări din partea persoanelor fizice și juridice, derularea de evenimente și campanii de fundraising. Le muțumim tuturor celor care au ajutat Fundația Inocenți să-și continue misiunea și în 2019. Totalul veniturilor atrase în decursul anului 2019 în Bistrița, București și Cluj, a fost de 2.108.659 lei, în timp ce cheltuielile au totalizat1.883.919 lei.

De mare ajutor în derularea programelor au fost și donațiile primite în formă de materiale și echipamente, venite atât din țară cât și din străinătate. Acestora, li se adaugă servicii gratuite de consultanță și marketing din partea RCR SUA, în valoare aproxima vă de $70,000.

Cheltuieli Fundația Inocenți 2019

Dorim să asigurăm sustenabilitatea programelor noastre astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii pentru beneficiarii noștri, pe termen lung. Echipa noastră de specialiști, bine pregătiți și pasionați de activitatea pe care o desfășoară, reprezintă cel mai de preț activ al organizației noastre. Fundația sprijină pregătirea continuă a personalului și încurajează folosirea celor mai bune practici la nivel global, pentru a putea oferi cu regularitate servicii de înaltă calitate copiilor și familiilor aflați in dificultate.

Categoria Programe: include materiale și echipamente necesare activităților cu beneficiarii, precum și salariile personalului ce lucrează direct cu aceștia.

Cheltuielile de Management și training includ cheltuieli de birou, deplasări, salarii și training pentru personalul administrativ.

Categoria Evenimente include Olimpiada Inocenților, Gala Moș Nicolae și alte evenimente de fundraising.

Informații despre Romanian Children’s Relief pot fi accesate pe platforma Guidestar.com

DONEAZĂ

către RCR SUA

către Inocenti RO

Eu Platesc buton
Eu Platesc

WordPress Lightbox