Sărbători magice prin ochii copiilor inocenți, 17 decembrie 2021, ora 20:00

Gala Inocenti Bistrita 2021

Suntem tot aici!

Pentru copiii speciali pe care îi deservim, la noi e musai să fie magie în fiecare an cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Ne adaptăm în funcție de situații, dar nu renunțăm!

Principalul nostru eveniment de strângere de fonduri, „Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, nu poate fi organizat din cauza pandemiei pentru al doilea an consecutiv, însă am pregătit și de această dată un moment emoționant cu micuții inocenți.

Pentru a-și atinge potențialul maxim de dezvoltare, copiii cu dizabilități au nevoie de terapie permanentă. Nevoile terapeutice minime ale unui copil cu dizabilități ating estimativ următoarele costuri:

  • 500 lei – pe săptămână
  • 2,000 lei – pe lună
  • 6,000 lei – pe trimestru
  • 24,000 lei – pe an

Doar împreună putem răzbi!

Vă invităm să ne urmăriți online, în data de 17 decembrie, ora 20:00.

Cei care doresc pot  să ne susțină prin donații, pentru a oferi mai multe șanse de recuperare, pentru cât mai mulți copii cu dizabilități!

Ajutați de oameni darnici care au crezut în noi și în proiectele noastre, ne bucurăm că am reușit să susținem, fără întreruperi, programele destinate copiilor și tinerilor cu dizabilităţi.  Venituri am obţinut și din campania anuală de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit și 20% din impozitul pe profit în cazul firmelor, dar și din sponsorizări și finanțări din fonduri nerambursabile.

Primele fire de poveste au fost țesute cu grijă în anul 2004 când ne-am îndreptat atenția spre copiii cu dizabilități, către copiii speciali așa cum i-am numit încă de la început. Am inițiat serviciile de recuperare pentru acești copii, iar pe parcurs a venit și recunoașterea eforturilor și a calității, serviciul fiind licențiat la cele mai înalte standarde de calitate. În prezent, avem o echipă de specialiști cu o vastă experiență în lucrul cu copiii cu dizabilități neuro-psiho-motorii, precum și spații special amenajate și dotate.

În ultimul an, serviciile noastre s-au adresat unui număr de 42 copii cu dizabilități de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, care au beneficiat de peste 2000 sesiuni de terapie recuperatorie: logopedie şi stimularea comunicării; intervenție psihologică; kinetoterapie şi educare motorie; ergoterapie prin formarea unor deprinderi (ateliere de grădinărit, gătit etc); suport şi consiliere psihologică a familiei; stimulare senzorială pentru cei cu tulburări de integrare senzorială, activități educative și de socializare.

 

Suntem onorați și mândri că reușim să ajutăm acești copii speciali. Pentru ei niciun efort nu e prea mare!

Mulțumim donatorilor și sponsorilor noștri!

Cu sinceritate,

Echipa Fundației Inocenți

 

FUNDAȚIA INOCENȚI
CIF: 13827418
Adresa: Str. Toamnei, nr. 1A, Bistrița, Jud. BN

IBAN:
RO03BTRL00601205241883XX (LEI)
RO49BTRL00604205241883XX (EUR)

Banca: Banca Transilvania, Bistrița
Swift: BTRLRO22BNA

Tel. 0758236448, 0263236368


Thank you to our donors!

MAKE A DONATION

to RCR USA

to Inocenti RO

Eu Platesc buton
Eu Platesc

WordPress Lightbox