Claudiu Moldovan

“Știu că doar împreună putem oferi acestor copii șansa la o viață mai bună”

Provenind dintr-o familie cu venituri reduse, Claudiu a învățat de la o vârstă destul de fragedă cum să facă față provocărilor pe care viața i le-a scos în cale. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, este o adevărată sursă de inspirație pentru noi toți și nu, nu este beneficiar al Fundației Inocenți așa cum ați putea crede citind prima frază, ci este voluntar în programele noastre. De fapt, este unul dintre cei mai dedicați și inimoși voluntari din Bistrița.

Vă invităm să îi citiți povestea și să îi sprijiniți inițiativa!

De câțiva ani, Claudiu este voluntar în cadrul Olimpiadei Inocenților, dar și în programele pe care Fundația Inocenți le desfășoară în Bistrița. Anul acesta, Claudiu chiar a oferit pizza tuturor copiilor din programul din Slătinița. Ce ne-a impresionat cel mai mult este că pizza nu a fost acoperită de restaurant, ci Claudiu a plătit pentru ea din propriul salariu câștigat ca ospătar, fiind sprijinit și de către unul dintre cei mai buni prieteni ai săi! În altă zi, cei doi prieteni le-au oferit copiilor din Slătinița o masă caldă chiar la școală.

Generozitatea și dedicarea lui Claudiu față de copiii aflați în dificultate ne inspiră pe toți! Sperăm să îi fii și tu alături în inițiativa sa de a sprijini copiii noștri cu ocazia Olimpiadei Inocenților care va avea loc în data de 10 Mai. Cum? Donând pentru Fundația Inocenți – RCR.

“Personal, știu cum este atunci când simți că viața îți întoarce spatele. Știu cum e să fii martorul poverilor grele care apasă pe umerii familiei… fie că vorbim despre probleme materiale/financiare, fie boala care dă târcoale cuiva drag… dar, știu și că stă în puterea noastră, a tuturor, să aducem schimbarea pozitivă acolo unde e nevoie de noi”, spune Claudiu.

Pentru tânărul voluntar, viața a luat o altă întorsătură când persoana pe care o iubește cel mai mult, mama sa, s-a îmbolnăvit. Mama este cea care l-a sprijinit și l-a încurajat întotdeauna nu doar să își îndeplinească toate obiectivele și visurile, ci să îi ajute și pe cei aflați în nevoie…

Darul empatiei a fost cel care l-a inspirat pe Claudiu să devină voluntar în marea familie Inocenți. Și-a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru a aduce soarele pe cerul copiilor cu nevoi speciale, dar și al celor care provin din medii defavorizate. A știut din prima zi că această călătorie împreună cu noi va fi una lungă și plină de experiențe frumoase. Iar acum, atât copiii cu dizabilități, cât și cei din programele educaționale Inocenți ocupă un loc foarte special în viața sa.

Anul acesta, Claudiu își donează ziua de naștere în sprijinul micilor lui prieteni Inocenți. Dacă vrei să îi fii alături, dar și să îi urezi “La mulți ani” într-un mod special, te rugăm să accesezi link-ul de mai jos și să faci o donație.

“Acești copii au nevoie de tot sprijinul nostru, gândurile bune, dedicare, timp și activități adaptate. Tot ce știu e că doar împreună putem să le oferim șansa la o viață mai bună”, spune Claudiu.

http://inocenti.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=5734

WordPress Lightbox