Hand Held

HAND HELD este un film documentar, realizat de către cunoscutul regizor și producător de la Hollywood – Don Hahn, premiat de Academy Award® și nominalizat la premiile Oscar.
Filmul prezintă povestea incredibilă a modului în care viețile a mii de copii orfani au fost schimbate, de către un singur om – un fotograf ajutat de camera sa foto, ce a avut sprijinul unor oameni cu suflet mare din New England.

Mike Carroll a fost unul dintre primii fotojurnaliști care a călătorit în România după căderea regimului comunist în 1989. Ajuns în țară, a devenit martorul unor scene terifiante – fotografiile sale incredibile și poveștile sfâșietoare despre epidemia de SIDA din România, au fost publicate în ziarul The Boston Globe, arătând astfel întregii lumi vestice situația tragică a copiilor bolnavi de această maladie în România.

Ce a urmat acestei prime vizite ale sale din 1990, reprezintă o odisee de 26 de ani pentru Mike și colegii săi, care au continuat și continuă să lupte pentru a oferi sprijin copiilor aflați în dificultate.

Pentru mai multe informații sau pentru a obține un dvd Hand Held, vă rugăm să o contactați pe Eileen McHenry la adresa EileenMcHenry@rcr.org

WordPress Lightbox