POVEŞTI TERAPEUTICE PENTRU COPIII SPITALIZAŢI

Poveşti terapeutice pentru copiii spitalizați și familiile lor: despre emoții și trup, despre suflet și boală

Aceste poveşti sunt menite să îi ajute pe copii și familiile lor să facă față spitalizării, prin înțelegerea emoțiilor din spatele unor simptome şi prin prezentarea procedurilor medicale folosind un limbaj adaptat vârstei. Totodată, cititul  împreună ajută la îmbunătățirea relației părinte-copil.
Poveștile au fost realizate în anul 2020 de către psihologii Inocenți din Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu din București, în cadrul programului „Viata Copilului”.
Până acum peste 5000 de copii și părinți au primit sprijin prin intermediul cărților de povești terapuetice, în spitale de pediatrie din București, Bistrița, Cluj-Napoca și Targu-Mureș.

  • 7 povești terapeutice
  • 8 spitale
  • 4 județe
  • 3000 de cărți printate
  • peste 5000 de copii și părinți s-au bucurat de poveștile terapeutice

Donează și tu pentru a sprijini tipărirea poveştilor terapeutice și un număr cât mai mare de copii le vor putea citi! Poveștile îi vor ajuta să aibă parte de o spitalizare mai uşoară și o mai bună înțelegere a stării de boală, ce poate conduce spre vindecare.

* Dacă doriți aceste povești în întregime, în format electronic, vă invităm să completați formularul de mai jos

Pentru mai multe informații despre acest proiect, ne puteți contacta la adresa de email office@inocenti.ro, sau pe pagina de Facebook Inocenti-RCR.

DONEAZĂ

către RCR SUA

către Inocenti RO

Eu Platesc buton
Eu Platesc

WordPress Lightbox