Această întâlnire online este dedicată părinților care au copii și adolescenți cu vârste între 10 și 18 ani. Vom explora modalități eficiente de a înțelege și gestiona furia adolescenților, oferind sfaturi practice și răspunzând la întrebările dumneavoastră.
Data: 11.07.2024
Ora: 19.00
Întâlnirea online se va desfășura astfel:
Locurile sunt limitate! Vă încurajăm să participați pentru a avea șansa de a căuta răspunsuri la situații practice cu care vă întâlniți și pentru a explora cum îl/o puteți susține și ghida în mod constructiv în momentele de furie pe adolescentul/a dumneavoastră!
Discuțiile vor fi ghidate de psihologii Fundației Inocenți: Maria Nistor, Alexandrina Sabău și Ioana Meșterelu.
Vă rugăm să vă anunțați participarea, completând formularul de mai jos.
Acest atelier este oferit gratuit prin sprijinul Fondation d’Harcourt. Vă rugăm să vă anunțați participarea completând formularul de mai jos.
Psiholog Clinician
Psiholog clinician și psihoterapeut în supervizare cu formare în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală, cu abordări din Terapia Centrată pe Scheme și Terapia prin Acceptare și Angajament. Psiholog în cadrul Fundației Inocenți în programele Viața Copilului și Alfabetizare în Sănătate Mintală. Munca cu adolescenții din programe au adus-o mai aproape de modul lor a de fi si a gandi, empatizând cu ei și ajungând să înțeleagă cât de complexă este relația cu sinele lor dar și cu parinții și lumea din jur.
Psiholog
Din 2019 lucrează cu copii și adolescenți iar din anul 2020 activeză ca psiholog în cadrul Fundației Inocenți în programul de Alfabetizare în Sănătate Mintală care are loc în licee și școli gimnaziale din Cluj-Napoca precum și în programul Viața Copilului derulat în cadrul Clinicii de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie.
Psiholog Clinician și Psihoterapeut
Psiholog clinician în cadrul Fundației Inocenți în programele Viața Copilului și Alfabetizare în Sănătate Mintală. Ioana este absolvent al programului masteral de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, iar în prezent este și psihoterapeut sub supervizare, cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Aceasta a urmat și cursuri de terapie prin acceptare și angajament, terapie centrată pe scheme și terapie centrată pe compasiune.