Informații Financiare

Venituri Fundația Inocenți 2016

Fundatia Inocenți oferă transparență cu privire la fondurile utilizate în derularea activităților, tuturor donatorilor, suporterilor sau persoanelor interesate de activitatea fundației.

De-a lungul celor 25 de ani de activitate, Fundația Inocenți și-a desfășurat activitatea cu sprijinul financiar provenit din: grant-uri și proiecte, sponsorizări din partea companiilor și persoanelor fizice, din partea companiilor sau a altor asociații și ONG-uri, prin organizarea de evenimente și campanii de fundraising.

În 2016:

Veniturilor în bani li se adaugă donațiile primate în bunuri, redistribuite in programele pentru beneficiary, în valoare totală de peste 140.000 lei.  Totodată, Inocenți a beneficiat în 2016 de servicii gratuite de consultanță și marketing din partea RCR SUA, în valoare de $70,000.

Cheltuieli Fundația Inocenți 2016

Dorim să asigurăm sustenabilitatea programelor noastre astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii pentru beneficiarii noștri, pe termen lung. Echipa noastră de specialiști, bine pregătiți și pasionați de activitatea pe care o desfășoară, reprezintă cel mai de preț activ al organizației noastre. Fundația sprijină pregătirea continuă a personalului și încurajează folosirea celor mai bune practici la nivel global, pentru a putea oferi cu regularitate servicii de înaltă calitate copiilor și familiilor aflați in dificultate.

Categoria Programe include materiale și echipamente necesare activităților cu beneficiarii, precum și salariile personalului ce lucrează direct cu aceștia. Cheltuielile de Management și training includ cheltuieli de birou, deplasări, salarii și training pentru personalul administrativ. Categoria Evenimente include Olimpiada Inocenților, Gala Moș Nicolae și alte evenimente de fundraising. Partenerii Fondului ONG colaborează cu Inocenți în Programul de intervenție timpurie.

Informații despre Romanian Children’s Relief pot fi accesate pe platforma Guidestar.com

DONEAZĂ

către RCR SUA

către Inocenti RO

Eu Platesc buton
Eu Platesc

WordPress Lightbox