Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități, 4 decembrie 2020, ora 18:30

Gala Invitation Webpage

Pentru a sprijini copiii cu dizabilități şi programele Fundației Inocenți, puteți să:

  • Donați în contul RO03BTRL00601205241883XX , Beneficiar Fundaţia Inocenţi, cu mențiunea “Gala Inocenți 2020”
  • Donați pe site la -> inocenti.ro/donatii
  • Donați recurent 2 EURO/lună prin sms la 8844 cu textul “OLIMPIADA”
  • Redirecționaţi 20% din impozitul pe profit (mai multe detalii AICI)
  • Redirecționaţi 3.5% din impozitul pe venit pentru persoanele fizice (mai multe detalii AICI)

Toamna aceasta, voluntarul nostru drag, Claudiu Moldovan, și-a donat ziua de naștere pentru a oferi un viitor mai luminos și mai bun copiilor speciali. Dacă vrei să îl susții in demersurile lui, donează pe pagina lui de GalantOm.

Pentru mai multe detalii puteţi să ne contactaţi la tel. 0740/154929 sau pe office.bistrita@inocenti.ro

Bijuterii cu poveste, licitate pentru copiii Inocenți

1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Poți licita pentru una sau mai multe bijuterii în data de 4 Decembrie, între orele 14:00 – 19:30. Pentru a licita accesează acest link https://bit.ly/2JAP1xR.

De ce să alegi aceste bijuterii?

Aceste piese de 14 și 18 karate poartă amprenta empatiei, a generozității și a dragostei purtate copiilor Inocenți de către o susținătoare a fundației din SUA.

Eileen McHenry, vicepreședinte Fundația Inocenți:

“Toate aceste superbe bijuterii provin de la mătușa mea Katie (Catherine Marie McGee), care a fost și nașa mea de botez. (…) Știu în inima mea că mătușa mea Katie zâmbește din cer, văzând frumoasele ei bijuterii scoase la licitație pentru o cauză nobilă, aceea de a susține “Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. Ar fi iubit Bistrița dacă ar fi putut călători acolo. Vă rog să vă bucurați de frumoasele ei bijuterii și sper că veți împărtăși spiritul ei generos și veți susține licitația și Fundația Inocenți.”

Povestea bijuteriilor

Povestea bijuteriilor care vor fi licitate este una plină de însemnătate pentru mine, așa cum sper să devină și pentru persoanele la care vor ajunge.

Toate aceste superbe bijuterii provin de la mătușa mea Katie (Catherine Marie McGee), care a fost și nașa mea de botez. Familia noastră era foarte religioasă, bunica mea Nora mergea la biserică în fiecare zi, iar cealaltă soră a mătușii mele Katie, Sheila, a devenit călugăriță în cadrul ordinului Sisters of Mercy.

Mătușa Katie nu s-a căsătorit niciodată, în schimb, a lucrat 30 de ani la Avon Cosmetics Company din New York și a călătorit prin lume cu iubita ei soră, Sheila. Mătușa Katie iubea moda, bijuteriile și copiii și a fost o susținătoare generoasă a Romanian Children’s Relief timp de peste 30 de ani.

Când nașa mea a murit în toamna anului trecut, eram în România. Am luat un avion spre casă cât de repede am putut, dar, din păcate, nu am sosit la timp pentru a fi cu ea atunci când a trecut pe cealaltă lume. Mi-a frânt inima. Dar am organizat o înmormântare frumoasă pentru ea și sunt atât de recunoscătoare că am reușit să ne adunăm și să o comemorăm, întrucât atât de multor familii le e refuzat acum acest ultim rămas bun din cauza pandemiei Covid.

Știu în inima mea că mătușa mea Katie zâmbește din cer, văzând frumoasele ei bijuterii scoase la licitație pentru o cauză nobilă, aceea de a susține “Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. Ar fi iubit Bistrița dacă ar fi putut călători acolo.

Vă rog să vă bucurați de frumoasele ei bijuterii și sper că veți împărtăși spiritul ei generos și veți susține licitația și Fundația Inocenți.

Cu sinceritate,
Eileen McHenry
Vicepreședinte, Fundația Inocenți

Într-un an atipic și deloc ușor, noi ne continuăm misiunea căreia ne dedicăm trup și suflet de 30 de ani și anume aceea de a veni în sprijinul copiilor și familiilor aflate în dificultate.

Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități” este evenimentul în care ne unim forțele pentru a oferi copiilor speciali șanse la o viață mai bună, cât mai aproape de normalitate, la recuperare și bucurie.

În contextul pandemiei, pentru prima dată în istoria organizației, Gala se va desfășura online, atât aici cât şi pe pagina de Facebook. Vă invităm aşadar să ne fiţi alături pe 4 decembrie 2020, de la ora 18:30, la cea dea XIV-a ediţie a Galei Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi.

Avem onoarea de a-l avea alături, ca prezentator pe bunul nostru prieten Constantin Trofin care se va asigura ca gala să fie presărată cu buna dispoziţie şi umor. Am pregătit pentru dumneavoastră numeroase momente frumoase, cu invitaţi speciali, printre care îi amintim pe Don Hahn (regizor şi producător de filme în Holywood), Chris Cooper (actor), Marianne Leone (actriţă şi scriitoare), actorul Adrian Titieni, Dumitru Dorin Prunariu (primul cosmonaut român) şi Dan Perjovschi (ilustrator, scriitor, jurnalist și autor de performance), dar și o licitație cu o poveste deosebită.


Thank you to our donors!

1. Peter Barrett$ 10,000.00
2. frank niejadlik jr$ 100.00

MAKE A DONATION

to RCR USA

to Inocenti RO

Eu Platesc buton
Eu Platesc

WordPress Lightbox