Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a X-a!

8 Decembrie, 2016

În data de 8 decembrie, Fundația Inocenți Bistrița a desfășurat a X-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. La eveniment au participat peste 120 de persoane: colaboratori și susținători ai cauzelor noastre, reprezentanți ai instituțiilor publice, medici, numeroși oameni de afaceri, dar și mulți alți prieteni, iar tuturor le mulțumim pentru toată susținerea lor și pentru prietenia datorită căreia misiunea noastră prinde cel mai frumos contur.

Programul serii a demarat la Sinagoga din Bistrița cu un moment teatral “Apropie-te de mine”, pus în scenă de către copiii cu dizabilități și voluntarii din programele noastre, dar și conferința “Free Style” susținută de către bunul nostru prieten si mult apreciatul artist, Dan Perjovschi.
Ulterior, distracția a continuat la Hotel Coroana de Aur, unde peste 120 de persoane au răspuns prezent invitației noastre și au participat la tombola specială, licitație, dar s-au bucurat și de numeroasele momente surprize pregătite de către echipa noastră.
Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au fost alături și care, prin susținerea lor constantă, fac ca viața copiilor din programele noastre să fie mai frumoasă, mai veselă și mai colorată!

DONEAZĂ

către RCR SUA

către Inocenti RO

Eu Platesc buton
Eu Platesc

WordPress Lightbox