EVENIMENTELE NOASTRE

 • Voluntarii TASIS revin la Fundația Inocenți

  16 Februarie, 2016

  Începând din 2001, în fiecare primăvară, primim cu mare bucurie vizita grupului de voluntari format din elevi și profesori de la TASIS, Școala Americană din Anglia. În săptămâna ce au petrecut-o în România, ne-am bucurat să cunoaștem un nou grup de elevi, care au călătorit la Bistrița dar și la București, pentru a-i ajuta pe copiii pe care îi sprijinim prin programele noastre. Activitățile și materialele pe care aceștia le-au pregătit au fost excelente, aducând un plus de energie și creativitate. Mulțumiri speciale lui Wendy Gediman pentru eforturile sale de-a lungul celor 15 ani de când coordonează venirea an de an a elevilor ce sprijina misiunea noastră.

  Continue reading →
 • Lansare video Inocenți

  8 Ianuarie, 2016

  Specialiștii și suporterii Fundației Inocenți – RCR în Bistrița au realizat un scurt video ce se adresează părinților care sunt îngrijorați cu privire la dezvoltarea copilului lor. Materialul prezintă programul Inocenți de Intervenție Timpurie, adresat copiilor din județul Bistrița-Năsăud cu dizabilități neuro-psiho-motorii, cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani, și bineînțeles, familiilor acestora.
  În acest video, găsiți informații utile despre cum Programul de Intervenție Timpurie poate fi de ajutor acelor copii ce suferă întârzieri în dezvoltare. Fundația Inocenți – RCR, care derulează acest program, a distribuit acest filmuleț atât la televiziunea locală din Bistrița, cât și in format audio, pentru radio. Click aici pentru a vedea materialul:

  http://interventie-timpurie.ro/category/biblioteca-online/video/

  DONEAZĂ

  către RCR SUA

  către Inocenti RO

  Eu Platesc buton
  Eu Platesc

  Continue reading →
 • Eveniment caritabil Bra-vissima

  11 Decembrie, 2015

  Suntem deosebit de onorați și recunoscători pentru sprijinul și prietenia de care ne bucurăm din partea doamnelor din corul Bra-vissima (Brentwood, Anglia). Grupul a organizat un minunat concert caritabil în beneficiul copiilor și familiilor în dificultate din România, pentru care le mulțumim din suflet!

  Continue reading →
 • Gala Inocenți în Bistrița

  10 Decembrie, 2015

  Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități din acest an s-a bucurat de participarea a peste 150 de prieteni și suporteri, care s-au adunat în a susține cauza Inocenților, într-o atmosferă caldă, cu distracție, mâncare și muzică bună. De șapte ani organizăm anual această gală în luna decembrie, fiind un prilej nu numai de celebrare a copiilor și echipei Inocenți, dar și pentru a strange fonduri necesare pentru a derula programele Fundației Inocenți pentru copii în dificultate. Frumoasele produse oferite în cadrul Licitației au fost oferite de companii și artizani locali ce au dorit astfel să ne susțină.
  Mulțumim tuturor sponsorilor și participanților la Gala din acest an!

  Continue reading →
 • Inocenți la Universitatea Babeş Bolyai

  4 Noiembrie, 2015

  Pe data de 4 noiembrie 2014, echipa Inocenți – RCR formată din Mike Carroll (Președinte RCR-Inocenți), Joan Peterson (specialist Intervenție Timpurie) și Alina Tomșa (director Comunicare și Dezvoltare Inocenți), au călătorit la Cluj pentru a susține o serie de evenimente speciale adresate studenților de la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Babeș Bolyai în Cluj.

  Continue reading →
 • Vizionare Hand Held în București

  29 Octombrie, 2015

  Fundația Inocenți – RCR a organizat o vizionare a documentarului Hand Held arealizat de regizorul premiat la Hollywood, Don Hahn, eveniment găzduit de Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Ne-am bucurat de prezența lui Mike Carroll la eveniment, sosit în România ca în fiecare an, de această dată alături de soția sa, Joan Peterson.

  Continue reading →
 • Mike Carroll câștigă prestigiosul premiu “International Understanding Through Photography”

  3 Octombrie, 2015

  Felicitări fondatorului Inocenți – RCR, Michael Carroll, pentru câștigarea prestigiosului premiu “International Understanding Through Photography” acordat de către Societatea Fotografică din America (Photographic Society of America)! Astfel, Mike se alătură celor trei mari câștigători anteriori – Ansel Adams, Walt Disney și Alfred Eisenstaedt.

  Îți mulțumim Mike că împărtășești cu lumea întreagă, prin fotografie, poveștile copiilor și familiilor aflați în nevoie și mai ales, pentru că ți-ai dedicat viața oferirii de ajutor acestor copii prin intermediul Inocenți – RCR!

  Continue reading →
WordPress Lightbox