EVENIMENTELE NOASTRE

 • Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a X-a!

  8 Decembrie, 2016

  În data de 8 decembrie, Fundația Inocenți Bistrița a desfășurat a X-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. La eveniment au participat peste 120 de persoane: colaboratori și susținători ai cauzelor noastre, reprezentanți ai instituțiilor publice, medici, numeroși oameni de afaceri, dar și mulți alți prieteni, iar tuturor le mulțumim pentru toată susținerea lor și pentru prietenia datorită căreia misiunea noastră prinde cel mai frumos contur.

  Continue reading →
 • Trainingul voluntarilor din Cluj

  5 Decembrie, 2016

  Peste 40 de tineri minunați au luat parte la doua sesiuni de training susținute la Cluj de către Fundația Inocenți și Președintele Inocenți – RCR, Mike Carroll. Este vorba despre noua generație de voluntari care își vor desfășura activitatea alături de coordonatorii Inocenti ce implementează programele “Viața Copilului”, la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca și la Clinica de Psihiatrie Infantilă și Toxicomanie Cluj.

  Continue reading →
 • Hai cu noi la Maraton!

  9 Octombrie, 2016

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief participă și anul acesta la Bucharest Marathon.

  Mai e o lună până când vom lua cu toții startul în cadrul Bucharest Marathon, cu scopul de a sprijini deschiderea unui nou program “Viața Copilului” în două unități spitalicești din Cluj!

  Vino duminică, 9 octombrie, în Piața Constituției și aleargă alături de echipa Inocenți pentru a aduce bucurie copiilor din spitalele românești de pediatrie!

  Aleargă pentru Inocenți! Convinge-ți prietenii să doneze pentru cauza pe care tu o susții alergând !

  Continue reading →
 • Hai și tu la Olimpiada Inocenților!

  9 Mai, 2016

  S-a dat startul celei de-a X-a ediții a Olimpiadei Inocenților!

  Cu ocazia acestei ediții aniversare, sute de copii, voluntari, suporteri și sponsori se vor reuni în centrul orașului Bistrița. Cei aproape 400 de copii și tineri cu nevoi speciale și dizabilități din județul Bistrița-Năsăud vor străluci în atenția comunității, participând la toate activitatile evenimentului.

  Fiți alături de noi la acest eveniment de excepție, derulat pe parcursul a două zile, 11- 12 mai!

  Continue reading →
 • Dă aripi alergătorilor și voluntarilor Inocenți în efortul de a le oferi copiilor defavorizați o vară de neuitat!

  9 Mai, 2016

  Numărătoarea inversă a început! Mai sunt doar cinci zile până la Semi-Maratonul București din 14 și 15 mai!

  Vino cu noi sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 10:30, în Piața Constituției, să încurajăm copiii beneficiari ai Fundației Inocenți, care vor alerga învingători în Cursa Copiilor! Au nevoie de tot suportul nostru!

  Continue reading →

 • Inocenți la Bucharest Raiffeisen Marathon

  9 Mai, 2016

  Peste 9000 de alergători s-au strâns în centrul Bucureștiului pentru Maratonul organizat de Raiffeisen. Fiecare a avut motivația sa. A noastră a fost aceea de a-i ajuta pe minunații copii cu care lucrăm zi de zi în programele noastre! Că a fost cursa de ștafetă, cursa individuală, cea semi-maraton ori cursa popular, cu toții ne-am purtat cu mândrie tricourile Inocenți și ne-am bucurat de încurajările de pe margine, finalizând cursele!

  Multumim United Way România că ne-au gazduit la cortul lor și alături de care lucrăm zi de zi petru a aduce zâmbete copiilor.

  Continue reading →

 • Conferința internațională Intervenția timpurie la copilul cu dizabilități

  15-16 Martie, 2016

  Fundația Inocenți a organizat în perioada 15-16 martie 2016, Conferința Internațională „Intervenția timpurie la copilul cu dizabilități”.

  La conferință au participat peste 140 de profesioniști din organizații neguvernamentale, din sistemul public de stat, din domeniul medical, terapeutic, educațional și de protecție socială din 4 țări: Franța, Norvegia, Republica Moldova și România.

  Continue reading →
 • Festivalul prieteniei, Bistrița

  19 Februarie, 2016

  Peste 180 de copii și voluntari s-au adunat în această zi la Sala Polivalentă din Bistrița pentru a celebra prietenia necondiționată de diferențele entice, de limbă sau existența dizabilității. Echipei Fundației Inocenți s-au alăturat voluntari ai organizației „Terre des hommes“, precum și școlile locale, cu toții uniți pentru a oferi o după-amiază plină de artă, muzică, jocuri și voie bună.

  Continue reading →
WordPress Lightbox