EVENIMENTELE NOASTRE

 • Recital de Primăvară

  8 aprilie, 2017

  Pentru a doua oară în România, grupul coral britanic Bra-Vissima, sub îndrumarea directorului muzical Julia Wilson-James, va susține la București un concert caritabil în beneficiul Fundației Inocenți. Donațiile strânse vor sprijini programele destinate copiilor bolnavi și celor defavorizați. Vă așteptăm cu mare drag în data de 8 aprilie, la ora 19:00 să celebrăm primăvara și speranța împreună!

  Continue reading →
 • Recital de Crăciun în beneficiul copiilor Inocenți 

  19 Decembrie, 2016

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief vă invită la “Recital de Crăciun”, organizat în beneficiul copiilor Inocenți. Muzicienii care vor bucura publicul cu doar câteva seri înainte de Crăciun sunt: Ariadna Mihai- soprană, Ana Giurgiu- Bondue- pian, Mircea Grigore Lazăr- vioară, iar în programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor clasici precum Beethoven, Mozart, Franck, precum si alte surprize muzicale.

  Continue reading →
 • Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a X-a!

  8 Decembrie, 2016

  În data de 8 decembrie, Fundația Inocenți Bistrița a desfășurat a X-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. La eveniment au participat peste 120 de persoane: colaboratori și susținători ai cauzelor noastre, reprezentanți ai instituțiilor publice, medici, numeroși oameni de afaceri, dar și mulți alți prieteni, iar tuturor le mulțumim pentru toată susținerea lor și pentru prietenia datorită căreia misiunea noastră prinde cel mai frumos contur.

  Continue reading →
 • Trainingul voluntarilor din Cluj

  5 Decembrie, 2016

  Peste 40 de tineri minunați au luat parte la doua sesiuni de training susținute la Cluj de către Fundația Inocenți și Președintele Inocenți – RCR, Mike Carroll. Este vorba despre noua generație de voluntari care își vor desfășura activitatea alături de coordonatorii Inocenti ce implementează programele “Viața Copilului”, la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca și la Clinica de Psihiatrie Infantilă și Toxicomanie Cluj.

  Continue reading →
 • Hai cu noi la Maraton!

  9 Octombrie, 2016

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief participă și anul acesta la Bucharest Marathon.

  Mai e o lună până când vom lua cu toții startul în cadrul Bucharest Marathon, cu scopul de a sprijini deschiderea unui nou program “Viața Copilului” în două unități spitalicești din Cluj!

  Vino duminică, 9 octombrie, în Piața Constituției și aleargă alături de echipa Inocenți pentru a aduce bucurie copiilor din spitalele românești de pediatrie!

  Aleargă pentru Inocenți! Convinge-ți prietenii să doneze pentru cauza pe care tu o susții alergând !

  Continue reading →
 • Hai și tu la Olimpiada Inocenților!

  9 Mai, 2016

  S-a dat startul celei de-a X-a ediții a Olimpiadei Inocenților!

  Cu ocazia acestei ediții aniversare, sute de copii, voluntari, suporteri și sponsori se vor reuni în centrul orașului Bistrița. Cei aproape 400 de copii și tineri cu nevoi speciale și dizabilități din județul Bistrița-Năsăud vor străluci în atenția comunității, participând la toate activitatile evenimentului.

  Fiți alături de noi la acest eveniment de excepție, derulat pe parcursul a două zile, 11- 12 mai!

  Continue reading →
 • Dă aripi alergătorilor și voluntarilor Inocenți în efortul de a le oferi copiilor defavorizați o vară de neuitat!

  9 Mai, 2016

  Numărătoarea inversă a început! Mai sunt doar cinci zile până la Semi-Maratonul București din 14 și 15 mai!

  Vino cu noi sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 10:30, în Piața Constituției, să încurajăm copiii beneficiari ai Fundației Inocenți, care vor alerga învingători în Cursa Copiilor! Au nevoie de tot suportul nostru!

  Continue reading →

 • Inocenți la Bucharest Raiffeisen Marathon

  9 Mai, 2016

  Peste 9000 de alergători s-au strâns în centrul Bucureștiului pentru Maratonul organizat de Raiffeisen. Fiecare a avut motivația sa. A noastră a fost aceea de a-i ajuta pe minunații copii cu care lucrăm zi de zi în programele noastre! Că a fost cursa de ștafetă, cursa individuală, cea semi-maraton ori cursa popular, cu toții ne-am purtat cu mândrie tricourile Inocenți și ne-am bucurat de încurajările de pe margine, finalizând cursele!

  Multumim United Way România că ne-au gazduit la cortul lor și alături de care lucrăm zi de zi petru a aduce zâmbete copiilor.

  Continue reading →

WordPress Lightbox