EVENIMENTELE NOASTRE

 • 3, 2, 1… Start la Half Marathon în echipa Inocenților!

  13 si 14 Mai, 2017

  Doar câteva zile ne mai despart de maratonul primăverii – Bucharest Half Marathon! Nu te-ai înscris încă? Vino în echipa Fundației Inocenți și împreună aducem bucurie și raze de speranță în viețile copiilor spitalizați!

  Continue reading →

 • Olimpiada Inocenților

  10 si 11 Mai, 2017

  Devenită deja o tradiție, Olimpiada Inocenților se desfășoară în fiecare primăvară în Bistrița cu scopul de a crește gradul de conștientizare a comunității cu privire la problemele, nevoile, dar și potențialul copiilor cu dizabilități. Sute de copii și voluntari participă împreună la activități cu caracter cultural și de petrecere a timpului liber.

  Continue reading →

 • Investește în viitorul copiilor! 2% azi înseamnă șansa de mâine

  20 Mai, 2017

  * Știi cât de simplu este să faci bine?

  * Știi cât de ușor poți contribui la educația copiilor defavorizați?

  * Știi că ajutorul dat astăzi va avea un impact pozitiv asupra întregii comunități?

  Donează 2 % din impozitul tău pe venit pe anul 2016 către Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief. Astfel, sute de copii aflați în dificultate vor avea șansa la o copilărie mai fericită și un viitor mai bun.

  Continue reading →

 • Recital de Primăvară

  8 aprilie, 2017

  Pentru a doua oară în România, grupul coral britanic Bra-Vissima, sub îndrumarea directorului muzical Julia Wilson-James, va susține la București un concert caritabil în beneficiul Fundației Inocenți. Donațiile strânse vor sprijini programele destinate copiilor bolnavi și celor defavorizați. Vă așteptăm cu mare drag în data de 8 aprilie, la ora 19:00 să celebrăm primăvara și speranța împreună!

  Continue reading →

 • Recital de Crăciun în beneficiul copiilor Inocenți 

  19 Decembrie, 2016

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief vă invită la “Recital de Crăciun”, organizat în beneficiul copiilor Inocenți. Muzicienii care vor bucura publicul cu doar câteva seri înainte de Crăciun sunt: Ariadna Mihai- soprană, Ana Giurgiu- Bondue- pian, Mircea Grigore Lazăr- vioară, iar în programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor clasici precum Beethoven, Mozart, Franck, precum si alte surprize muzicale.

  Continue reading →

 • Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a X-a!

  8 Decembrie, 2016

  În data de 8 decembrie, Fundația Inocenți Bistrița a desfășurat a X-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. La eveniment au participat peste 120 de persoane: colaboratori și susținători ai cauzelor noastre, reprezentanți ai instituțiilor publice, medici, numeroși oameni de afaceri, dar și mulți alți prieteni, iar tuturor le mulțumim pentru toată susținerea lor și pentru prietenia datorită căreia misiunea noastră prinde cel mai frumos contur.

  Continue reading →

 • Trainingul voluntarilor din Cluj

  5 Decembrie, 2016

  Peste 40 de tineri minunați au luat parte la doua sesiuni de training susținute la Cluj de către Fundația Inocenți și Președintele Inocenți – RCR, Mike Carroll. Este vorba despre noua generație de voluntari care își vor desfășura activitatea alături de coordonatorii Inocenti ce implementează programele “Viața Copilului”, la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj Napoca și la Clinica de Psihiatrie Infantilă și Toxicomanie Cluj.

  Continue reading →

 • Hai cu noi la Maraton!

  9 Octombrie, 2016

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief participă și anul acesta la Bucharest Marathon.

  Mai e o lună până când vom lua cu toții startul în cadrul Bucharest Marathon, cu scopul de a sprijini deschiderea unui nou program “Viața Copilului” în două unități spitalicești din Cluj!

  Vino duminică, 9 octombrie, în Piața Constituției și aleargă alături de echipa Inocenți pentru a aduce bucurie copiilor din spitalele românești de pediatrie!

  Aleargă pentru Inocenți! Convinge-ți prietenii să doneze pentru cauza pe care tu o susții alergând !

WordPress Lightbox