EVENIMENTELE NOASTRE

 • Alergăm la Marathon pentru copiii din spitale!

  14 - 15 octombrie, 2017

  În luna octombrie, cu mic, cu mare, Inocenții vor lua startul la a X-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, cu scopul de a sprijini programele “Viața Copilului” desfășurate de către Fundația Inocenți – Filiala București în patru spitale din București și Cluj!

  Continue reading →

 • Marty Restaurants și Fundația Inocenți, împreună pentru copiii dezavantajați din Cluj

  1 iulie - 31 august, 2017

  Vara aceasta, momentele tale de relaxare se pot împleti tare frumos cu faptele bune! Fundația Inocenți te invită cu drag în Restaurantele Marty, din Cluj, unde, cu fiecare limonadă cumpărată, poti aduce bucurie și un strop de mai bine în viețile copiilor defavorizați!
  Se anunță o vară de excepție!

  Continue reading →

 • 3, 2, 1… Start la Half Marathon în echipa Inocenților!

  13 si 14 Mai, 2017

  Doar câteva zile ne mai despart de maratonul primăverii – Bucharest Half Marathon! Nu te-ai înscris încă? Vino în echipa Fundației Inocenți și împreună aducem bucurie și raze de speranță în viețile copiilor spitalizați!

  Continue reading →

 • Olimpiada Inocenților

  10 si 11 Mai, 2017

  Devenită deja o tradiție, Olimpiada Inocenților se desfășoară în fiecare primăvară în Bistrița cu scopul de a crește gradul de conștientizare a comunității cu privire la problemele, nevoile, dar și potențialul copiilor cu dizabilități. Sute de copii și voluntari participă împreună la activități cu caracter cultural și de petrecere a timpului liber.

  Continue reading →

 • Investește în viitorul copiilor! 2% azi înseamnă șansa de mâine

  20 Mai, 2017

  * Știi cât de simplu este să faci bine?

  * Știi cât de ușor poți contribui la educația copiilor defavorizați?

  * Știi că ajutorul dat astăzi va avea un impact pozitiv asupra întregii comunități?

  Donează 2 % din impozitul tău pe venit pe anul 2016 către Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief. Astfel, sute de copii aflați în dificultate vor avea șansa la o copilărie mai fericită și un viitor mai bun.

  Continue reading →

 • Recital de Primăvară

  8 aprilie, 2017

  Pentru a doua oară în România, grupul coral britanic Bra-Vissima, sub îndrumarea directorului muzical Julia Wilson-James, va susține la București un concert caritabil în beneficiul Fundației Inocenți. Donațiile strânse vor sprijini programele destinate copiilor bolnavi și celor defavorizați. Vă așteptăm cu mare drag în data de 8 aprilie, la ora 19:00 să celebrăm primăvara și speranța împreună!

  Continue reading →

 • Recital de Crăciun în beneficiul copiilor Inocenți 

  19 Decembrie, 2016

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief vă invită la “Recital de Crăciun”, organizat în beneficiul copiilor Inocenți. Muzicienii care vor bucura publicul cu doar câteva seri înainte de Crăciun sunt: Ariadna Mihai- soprană, Ana Giurgiu- Bondue- pian, Mircea Grigore Lazăr- vioară, iar în programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor clasici precum Beethoven, Mozart, Franck, precum si alte surprize muzicale.

  Continue reading →

 • Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a X-a!

  8 Decembrie, 2016

  În data de 8 decembrie, Fundația Inocenți Bistrița a desfășurat a X-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. La eveniment au participat peste 120 de persoane: colaboratori și susținători ai cauzelor noastre, reprezentanți ai instituțiilor publice, medici, numeroși oameni de afaceri, dar și mulți alți prieteni, iar tuturor le mulțumim pentru toată susținerea lor și pentru prietenia datorită căreia misiunea noastră prinde cel mai frumos contur.

  Continue reading →

WordPress Lightbox