EVENIMENTELE NOASTRE

 • Conferință marca A_BEST: „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, ediţia a III-a

  29 martie 2018

  A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, organizează pe 29 martie 2018 cea de-a treia ediţie a conferinței „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”.

  Continue reading →
 • Recital de pian – Bruno Medicina cântă în beneficiul copiilor Inocenți 

  18 martie 2018

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief vă invită la evenimentul caritabil “Recital de pian”, susținut de către Bruno Medicina în beneficiul copiilor Inocenți. În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, L. v. Beethoven, F. Liszt și G. Gershwin.

  Continue reading →
 • Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a XI-a

  7 decembrie 2017

  Fundația Inocenți Bistrița vă invită să participați la ediția a XI-a a Galei “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități” care va avea loc în data de 7 decembrie 2017.

  Continue reading →
 • Spiridușii Inocenți te pregătesc pentru sărbători

  1 Noiembrie - 15 Decembrie, 2017

  De sărbători, urează cele mai frumoase gânduri celor dragi, dăruind felicitări speciale, cu desene realizate de copii!

  Continue reading →
 • Gala Voluntarului – Inocenți Bistrița

  19 octombrie, 2017

  Fundaţia Inocenţi Bistrița a găzduit GALA VOLUNTARULUI – Inocenți Bistrița, eveniment dedicat acelor persoane care își dăruiesc timpul, talentul, energia, cunoștințele și abilitățile în beneficiul oamenilor aflați în nevoie.

  Continue reading →
 • Alergăm la Marathon pentru copiii din spitale!

  14 - 15 octombrie, 2017

  În luna octombrie, cu mic, cu mare, Inocenții vor lua startul la a X-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, cu scopul de a sprijini programele “Viața Copilului” desfășurate de către Fundația Inocenți – Filiala București în patru spitale din București și Cluj!

  Continue reading →
 • Marty Restaurants și Fundația Inocenți, împreună pentru copiii dezavantajați din Cluj

  1 iulie - 31 august, 2017

  Vara aceasta, momentele tale de relaxare se pot împleti tare frumos cu faptele bune! Fundația Inocenți te invită cu drag în Restaurantele Marty, din Cluj, unde, cu fiecare limonadă cumpărată, poti aduce bucurie și un strop de mai bine în viețile copiilor defavorizați!
  Se anunță o vară de excepție!

  Continue reading →
 • 3, 2, 1… Start la Half Marathon în echipa Inocenților!

  13 si 14 Mai, 2017

  Doar câteva zile ne mai despart de maratonul primăverii – Bucharest Half Marathon! Nu te-ai înscris încă? Vino în echipa Fundației Inocenți și împreună aducem bucurie și raze de speranță în viețile copiilor spitalizați!

  Continue reading →
 • Andrei: O cursă cu numeroase obstacole Andrei: O cursă cu numeroase obstacole Andrei a fost îndrumat către programul „Intervenție Timpurie” din Bistrița de către Serviciul de Evaluare Complexă Bistrița-Năsăud, fiind diagnosticat cu întârziere globală de dezvoltare. Această afecțiune se manifestă prin întârzieri în dezvoltarea multor abilități…
Citeste povestea >
WordPress Lightbox