EVENIMENTELE NOASTRE

 • Concert special organizat de Biserica Anglicană din București

  1 Iunie 2019

  Biserica Anglicană din București (Church of the Resurrection, Bucharest) organizează în data de 1 iunie un concert special în beneficiul Fundației Inocenți, Filiala București.  

  Continue reading →
 • Olimpiada Inocenților, ediția a XIII-a

  16 Mai 2019

  Fundația Inocenți Bistrița vă invită să luați parte la ediția a XIII-a a Olimpiadei Inocenților care va alea loc în data de 16 Mai 2019 în Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. 

  Continue reading →
 • Întâmpină Sărbătorile Primăverii alături de Inocenți! 

  25 Aprilie 2019

  Alege felicitările pictate de către copiii Inocenți pentru a transmite urările și gândurile tale bune oamenilor dragi, prietenilor și colaboratorilor! 

  Continue reading →
 • Bruno Medicina cântă în beneficiul Fundației Inocenți

  27 martie 2019

  Pentru al doilea an consecutiv, Bruno Medicina va susține în luna martie un Recital la Pian în beneficiul Fundației Inocenți – Romanian Children’s Relief.
  Evenimentul caritabil va avea loc în data de 27 martie 2019, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, București). În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, W. A. Mozart, F. Liszt și G. Gershwin.

  Continue reading →
 • Mărțișoare Inocenți pentru o primăvară minunată

  1 martie 2019

  În atelierul de “mărțișorit” Inocenți, mânuțele harnice ale voluntarilor au început deja să lucreze pentru a întâmpina primăvara așa cum se cuvine. Sute de mărțișoare, unele mai frumoase și interesante ca altele, își așteaptă “proprietarii”.

  Continue reading →
 • Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a XII-a 

  5 decembrie 2018

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief vă invită la cea de-a XII-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. Evenimentul va avea loc în data de 5 decembrie, la Restaurantul Coroana de Aur din Bistrița, începând cu ora 18:30.

  Continue reading →
 • Iubesc să dăruiesc – Maraton de teatru susținut de adolescenți 

  17 noiembrie 2018

  La inițiativa bunelor noastre prietene, actrițele Ioana Abur și Cristina Flutur, și cu sprijinul actriței, profesor și cofondator al școlii de actorie Victoria Art, Julieta Georoiu, mai multe trupe de teatru de adolescenți vor susține în data de 17 noiembrie 2018 un adevărat MARATON DE TEATRU în beneficiul Fundației Inocenți, Filiala București.

  Continue reading →
 • Fundația Inocenți marchează Ziua Sănătății Mintale

  10 octombrie 2018

  Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief marchează anul acesta Ziua Mondială a Sănătății Mintale printr-un eveniment special organizat cu sprijinul Fondation d’Harcourt și al Facultății de Psihologie și Științele Educației Cluj-Napoca.

  Continue reading →
 • Andrei: O cursă cu numeroase obstacole Andrei: O cursă cu numeroase obstacole Andrei a fost îndrumat către programul „Intervenție Timpurie” din Bistrița de către Serviciul de Evaluare Complexă Bistrița-Năsăud, fiind diagnosticat cu întârziere globală de dezvoltare. Această afecțiune se manifestă prin întârzieri în dezvoltarea multor abilități…
Citeste povestea >
WordPress Lightbox