EVENIMENTELE NOASTRE

 • Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a XII-a 

  5 decembrie 2018

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief vă invită la cea de-a XII-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”. Evenimentul va avea loc în data de 5 decembrie, la Restaurantul Coroana de Aur din Bistrița, începând cu ora 18:30.

  Continue reading →
 • Iubesc să dăruiesc – Maraton de teatru susținut de adolescenți 

  17 noiembrie 2018

  La inițiativa bunelor noastre prietene, actrițele Ioana Abur și Cristina Flutur, și cu sprijinul actriței, profesor și cofondator al școlii de actorie Victoria Art, Julieta Georoiu, mai multe trupe de teatru de adolescenți vor susține în data de 17 noiembrie 2018 un adevărat MARATON DE TEATRU în beneficiul Fundației Inocenți, Filiala București.

  Continue reading →
 • Fundația Inocenți marchează Ziua Sănătății Mintale

  10 octombrie 2018

  Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief marchează anul acesta Ziua Mondială a Sănătății Mintale printr-un eveniment special organizat cu sprijinul Fondation d’Harcourt și al Facultății de Psihologie și Științele Educației Cluj-Napoca.

  Continue reading →
 • Recital de pian – Bruno Medicina cântă în beneficiul copiilor spitalizați 

  11 octombrie 2018

  Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief, cu sprijinul Rotary Cluj-Napoca Visio, vă invită la evenimentul caritabil “Recital de pian”, susținut de către Bruno Medicina în Cluj în beneficiul copiilor Inocenți. În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, L. v. Beethoven, F. Liszt și G. Gershwin.

  Continue reading →
 • KidDO fest, evenimentul acestui început de toamnă

  1 și 2 septembrie 2018

  Hai și tu alături de noi la KidDO fest, un eveniment dedicat părinților și copiilor! Împreună dăm tonul distracției toamna aceasta!

  Continue reading →
 • Olimpiada Inocenților, ediția a XII-a!

  10 mai 2018

  Fundația Inocenți Bistrița anunță organizarea Olimpiada Inocenților, ediția a XII-a, eveniment dedicat copiilor cu dizabilități de pe raza județului Bistrița Năsăud. 

  Continue reading →
 • Aleargă în echipa Inocenți la Bucharest Half Marathon!

  12 - 13 mai 2018

  Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief participă și în acest an la Volkswagen Bucharest Half Marathon 2018!

  Continue reading →
 • Conferință marca A_BEST: „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, ediţia a III-a

  29 martie 2018

  A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, organizează pe 29 martie 2018 cea de-a treia ediţie a conferinței „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”.

  Continue reading →
 • Nicușor: Reuşită, în ciuda șanselor mici Nicușor: Reuşită, în ciuda șanselor mici Iată un copil ai cărui primi ani de viață au fost foarte grei, dar care acum se află într-un mediu echilibrat și fericit. Născut al unsprezecelea copil, într-o familie săracă din București, Nicușor a…
Citeste povestea >
WordPress Lightbox