EVENIMENTELE NOASTRE

 • Hai cu noi la “Spin 4 Kids”!

  29 februarie 2020

  Ești pasionat de “biciclit”? 🚴‍
  Îți plac provocările sportive?

  Hai în echipa Inocenților la Spin 4 Kids!

  Continue reading →
 • Gala “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, ed. a XIII-a

  4 Decembrie 2019

  Fundația Inocenți – Romanian Children’s Relief are bucuria de a vă invita la cea de-a XIII-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”. Evenimentul va avea loc în data de 4 decembrie, la Restaurantul Metropolis din Bistrița, începând cu ora 18:30.   

  Continue reading →
 • Mike Carroll (USA), la Bucharest Photofest

  2 Octombrie, 2019

  Michael Carroll, președintele și unul dintre fondatorii Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief, va fi prezent la Bucharest Photofest (locația: POINT) miercuri, 2 octombrie.  

  Continue reading →
 • Concert special organizat de Biserica Anglicană din București

  1 Iunie 2019

  Biserica Anglicană din București (Church of the Resurrection, Bucharest) organizează în data de 1 iunie un concert special în beneficiul Fundației Inocenți, Filiala București.  

  Continue reading →
 • Olimpiada Inocenților, ediția a XIII-a

  16 Mai 2019

  Fundația Inocenți Bistrița vă invită să luați parte la ediția a XIII-a a Olimpiadei Inocenților care va alea loc în data de 16 Mai 2019 în Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. 

  Continue reading →
 • Întâmpină Sărbătorile Primăverii alături de Inocenți! 

  25 Aprilie 2019

  Alege felicitările pictate de către copiii Inocenți pentru a transmite urările și gândurile tale bune oamenilor dragi, prietenilor și colaboratorilor! 

  Continue reading →
 • Bruno Medicina cântă în beneficiul Fundației Inocenți

  27 martie 2019

  Pentru al doilea an consecutiv, Bruno Medicina va susține în luna martie un Recital la Pian în beneficiul Fundației Inocenți – Romanian Children’s Relief.
  Evenimentul caritabil va avea loc în data de 27 martie 2019, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, București). În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, W. A. Mozart, F. Liszt și G. Gershwin.

  Continue reading →
 • Mărțișoare Inocenți pentru o primăvară minunată

  1 martie 2019

  În atelierul de “mărțișorit” Inocenți, mânuțele harnice ale voluntarilor au început deja să lucreze pentru a întâmpina primăvara așa cum se cuvine. Sute de mărțișoare, unele mai frumoase și interesante ca altele, își așteaptă “proprietarii”.

  Continue reading →
WordPress Lightbox