Cristi, un copil pasionat de astronomie și Harry Potter

11 decembrie 2019

Cristi este parte din programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina încă din clasa I. Preț de patru ani, sub ochii noștri, micuțul a prins aripi, s-a dezvoltat frumos și a făcut pași importanți către un viitor bun. 

  

Cristi a mers constant la școală, dar și în programul Inocenți. A acceptat sprijinul specialiștilor noștri și, cu pași mici, dar siguri, și-a îmbunătățit rezultatele școlare, și-a învins treptat timiditatea și a învățat ce înseamnă bucuria de a se juca alături de alți copii. De-a lungul timpului, și mama lui Cristi a înțeles importanța colaborării cu noi, iar acest lucru s-a reflectat chiar în progresul copilului. 

Acum este în clasa a IV-a, știe să scrie, să citească foarte bine, iar matematica nu îi mai pune mari dificultăți. Cititul s-a dezvoltat odată cu descoperirea unor cărți fascinante precum seria Harry Potter, personaj pentru care a făcut o mare pasiune. Știți ce-l mai pasionează pe Cristi? Astronomia și misterele cosmosului, iar noi avem grijă să îi hrănim fiecare curiozitate prin activitățile desfășurate în cadrul programului educațional Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina. 

Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu – Glina este susținut de PEPCO România

#FundatiaInocenti #EduInocenti #PepcoSustineEducatia #WeAreInocenti #PEPCORomania

MAKE A DONATION

to RCR USA

to Inocenti RO

Eu Platesc buton
Eu Platesc

WordPress Lightbox