CUM-POTI-AJUTA
doneaza
fii-voluntar-home
doneaza-2-home

PROGRAME

În urmă cu 6 zile

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Fundația Inocenți, prezentă la "Târgul de vară" organizat de către British School of Bucharest

Preț de câteva ore, elevii, părinții, profesorii, dar și colaboratorii Școlii Britanice au avut ocazia să se întâlnească și să petreacă împreună într-o atmosferă veselă și pe acordurile pieselor lui Smiley <3. La această ediție, spre bucuria copiilor, Inocenții au organizat și un atelier de face painting.

Mulțumim mult, British School of Bucharest, pentru prietenia voastră și colaborarea fructuoasă!

#FundatiaInocenti #BritishSchoolofBucharest
... Vezi mai multVezi mai puțin

În urmă cu 7 zile

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Trei zile de poveste! De asta au avut parte 10 copii din Viscri în cadrul schimbului de experiență educațional-cultural pus la cale de Fundația Inocenți, Școala Ferdinand și comunitatea din Viscri (Școala Bunești - Viscri, Asociația Centrul Comunitar Viscri, Viscri 125). Timp de trei zile, având drept ghizi câțiva dintre copiii Inocenți de la Școala Ferdinand, dar și specialiștii noștri, copiii din Viscri au vizitat Muzeul Antipa, s-au jucat în parc, s-au plimbat cu vaporașele, au mers la Sun Plaza unde au vizitat expoziția de dragoni, apoi au mâncat pizza oferită de bunii noștri prieteni de la Marty Restaurants. Bineînțeles, vremea minunată ne-a adus și o porție de distracție răcoroasă la piscină!

Cât de amuzantă, emoționantă și plină de surprize a fost această experiență? Vă invităm să descoperiți singuri în imaginile din acest album <3

Mulțumirile noastre pentru această experiență de poveste merg către: Scoala Ferdinand I, Asociatia Centrul Comunitar Viscri, Viscri 125, Marty Restaurants, SUN PLAZA, Grigore Antipa National Museum of Natural History, CFR Călători <3 <3 <3.Trei zile de poveste! De asta au avut parte 10 copii din Viscri în cadrul schimbului de experiență educațional-cultural pus la cale de Fundația Inocenți, Școala Ferdinand și comunitatea din Viscri (Școala Bunești - Viscri, Asociația Centrul Comunitar Viscri, Viscri 125). Timp de trei zile, având drept ghizi câțiva dintre copiii Inocenți de la Școala Ferdinand, dar și specialiștii noștri, copiii din Viscri au vizitat Muzeul Antipa, s-au jucat în parc, s-au plimbat cu vaporașele, au mers la Sun Plaza unde au vizitat expoziția de dragoni, apoi au mâncat pizza oferită de bunii noștri prieteni de la Marty Restaurants. Bineînțeles, vremea minunată ne-a adus și o porție de distracție răcoroasă la piscină!

Cât de amuzantă, emoționantă și plină de surprize a fost această experiență? Vă invităm să descoperiți singuri în imaginile din acest album <3

Mulțumirile noastre pentru această experiență de poveste merg către: Scoala Ferdinand I, Asociatia Centrul Comunitar Viscri, Viscri 125, Marty Restaurants, SUN PLAZA, Grigore Antipa National Museum of Natural History, CFR Călători <3 <3 <3.
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

Bravo, bravo, bravo!!!

Va multumim pentru ecxperinta traita😘😘

Felicitari felicitari de zece ori bravo

Felicitări drăguțelor!

În urmă cu 1 săptămână

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Numeroase personaje din desene animate îi întâmpină acum zilnic pe copiii din programul educațional din Bistrița! În prezența noilor prieteni ai copiilor, Mickey Mouse, Donald, Goofy sau Tinker Bell, parcă și rezolvarea temelor este mult mai plăcută 😀 <3.

* Centrul de zi "Micii Inocenți" Bistrița

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... Vezi mai multVezi mai puțin

Mai mult..

EVENIMENTE

WordPress Lightbox