CUM-POTI-AJUTA
doneaza
fii-voluntar-home
doneza-3.5

PROGRAME

#VineriDePoveste ❤️ #PovesteDeVineri 💕 #DozaDeInspirație 🥳

O nouă poveste își cere locul binemeritat în sufletele noastre. ❤️ O poveste și un personaj, Lungus, Uriașul Pădurii. 💕 Aceasta este semnată de Andreea Busuioc, psiholog Inocenți (text și ilustrații).

Iată ce ne spune Andreea despre povestea care va fi pe placul celor mici și mari:
“Povestea Uriașului Pădurii, Lungus, arată provocările prin care acesta trece atunci când neașteptatul apare, sub forma „ființelor umbre”. Împovărat de prea multe sarcini, griji, ca apărător al pădurii, Lungus are nevoie de ajutor pentru a putea să depășească obstacolul, însă tace, simțindu-se mic, fără putere, simțind cum respirația i s-a oprit. „Nu mai avea aer! Până la plămâni se simțea aerul rece care îi rănea gâtul și nu lăsa cuvintele să iasă la suprafață”. Glasul său nu era lăsat să se audă, așa cum problemele pulmonare nu ne dau voie să comunicăm, să ne exprimăm. Lungus este asemenea unui copil, mult prea împovărat, care nu poate să ceară ajutorul, simțindu-se singur, dar care învață, cu ajutorul celor din jur, cât de important este să transmiți mai departe gândurile, emoțiile, nevoile, pentru a nu lăsa cuvintele să rămână sugrumate în interiorul fizic, dar și emoțional.”

* Andreea Busuioc este psiholog în cadrul programului “Viața Copilului” Inocenți de la Spitalul Clinic de Copii București.

#FundatiaInocenti #PovestiTerapeutice #ChildLife #ViataCopilului
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

Felicitări!!!!!!❤️

Marțea Recunoștintei, marcată în programele educaționale din București 💕

Adolescenții și tinerii din programul educațional Inocenți de la Școala nr. 31 București și-au dat întâlnire online cu ale noastre colege pentru a discuta despre recunoștință și puterea lui “a dărui”.
Sunteți curioși ce putem dărui din perspectiva minunaților noștri?
Ei bine, oferim chiar din valorile care, de cele mai multe ori, ne ghidează acțiunile: bunătate, respect, timp, îmbrățișări, liniște, dragoste. 💕
Vă invităm să descoperiți în imagini toate celelalte daruri cu care îi putem bucura pe cei din jurul nostru.

* Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 31 este susținut de United Way România.

#FundatiaInocenti #EduInocenti #UnitedWayRomania #LiveUnited
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

Am cam uitat să fim fericiți, pentru că a dărui înseamnă a primi. Avem multe de învățat de la copii!!!!!!!!!Eu vă mulțumesc!🥰🥰❤

Sprijin pentru copiii din programele educaționale din București 💕

În vremuri grele, continuăm să fim alături de familiile Inocenți. Zilele trecute, colegii noștri din București au donat produse alimentare de bază și produse igienico-sanitare unui număr de 20 de familii care au copiii înscriși în programele noastre educaționale. Asemenea sprijin este mai mult decât necesar în contextul actual.

* Această acțiune a fost posibilă cu ajutorul United Way România. Mulțumim din suflet!

#FundatiaInocenti #EduInocenti #LiveUnited #UnitedWayRomania
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

Din nou felicitări pentru acțiunile voastre minunate

Felicitări

Si eu am nevoe

Felicitări si multă sănătate

Felicitări pentru acțiunile voastre

+ Vezi comentarii anterioare

În urmă cu 4 zile

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

... Vezi mai multVezi mai puțin

Save The Date: 4 Decembrie, ora 18:30, ONLINE ❤️

Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a XIV-a 🥳

Într-un an atipic și deloc ușor, noi ne continuăm misiunea căreia ne dedicăm trup și suflet de 30 de ani și anume aceea de a veni în sprijinul copiilor și familiilor aflate în dificultate.

Gala “Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități” este evenimentul în care ne unim forțele pentru a oferi copiilor speciali șanse la o viață mai bună, cât mai aproape de normalitate, la recuperare și bucurie.

În contextul pandemiei, pentru prima dată în istoria organizației, Gala se va desfășura online, pe site-ul nostru www.inocenti.ro/gala2020, dar și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Vă invităm aşadar să ne fiţi alături pe 4 decembrie 2020, de la ora 18:30, la cea dea XIV-a ediţie a Galei Moş Nicolae pentru copiii cu dizabilităţi 🥳.

#FundatiaInocenti #GalaInocenti2020

www.inocenti.ro/gala2020
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

🎄 🎄 🎄 🎄

Mai mult..

EVENIMENTE

WordPress Lightbox