CUM-POTI-AJUTA
doneaza
fii-voluntar-home
doneaza-2-home

PROGRAME

În urmă cu 12 ore

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Distracție la munte pentru micuții din programul educațional Inocenți de la Școala Ferdinand

Copiii din programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala Ferdinand I au avut parte săptămâna trecută de o excursie minunată de o zi la Predeal. Totul a fost posibil datorită colegei noastre, Corina Paraschiv, care și-a donat ziua de naștere pentru această activitate, și Asociației de părinți "Creștem copii fericiți" din cadrul Școlii Ferdinand. Preț de câteva ore cei mici s-au bucurat de zăpadă, de vremea minunată, de gustări delicioase și de multă joacă în aer liber.
Mulțumim din suflet tuturor celor care au făcut acest cadou copiilor!

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... Vezi mai multVezi mai puțin

În urmă cu 5 zile

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief
We are Inocenți Image attachment

We are Inocenți <3

Povestea zilei vine direct de la colegele noastre, Andreea Busuioc și Simona Tătaru, din programul de suport psiho-social "Viața Copilului" de la Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu" București:
"În mod normal, mediul spitalicesc nu îți îngăduie să te gândești la legarea prieteniilor, probabil nici la conștientizarea resurselor personale. Însă, într-un cadru potrivit, magia se întâmplă. Despre asta este vorba în povestea de față, despre prietenie. Protagonistele sunt două fetițe, venite din colțuri diferite ale țării, care au format și au dezvoltat o prietenie frumoasă în perioada spitalizării. Acestea au primit două mascote de pluș pe care le-au botezat imediat Pablo și Floricica. Pe lângă faptul că aveau roluri foarte bine definite, cei doi iepurași aveau și puteri magice. Puteau să le redea fetițelor curajul și speranța de însănătoșire, fiind adevărate medicamente. Iată ce ne-a mărturisit una din fetițe: <<Floricica are branulă pentru că mă ajută să fiu curajoasă. Imediat ce o să ies din spital, o să o trimit vărului meu, să îl ajute și pe el să se faca bine!>>"

Această poveste nu este nicidecum unică. Zilnic, suntem martorii unor adevărate procese de transformare prin care trec micuții, îndrumați de specialiștii Inocenți din toate programele pe care le derulăm. <3

#WeAreInocenti #FundatiaInocenti #ViataCopilului #ChildLife
... Vezi mai multVezi mai puțin

Mulțumim din suflet, DM Rapid Service Laptop&Calculator, pentru cadoul atât de necesar în programele de suport educațional și integrare socială Inocenți

Mulțumim din suflet, DM Rapid Service Laptop&Calculator, pentru cadoul atât de necesar în programele de suport educațional și integrare socială Inocenți <3

Dragilor, campania oamenilor faini de la DM Rapid Service Laptop&Calculator continuă. Dacă ai un laptop mai vechi, funcțional sau defect îl poți dona către ei. Se vor ocupa de recondiționarea acestuia, apoi îl vor dona celor fără posibilități.
Te poți implica și altfel: dă share acestei postări și împreună putem înmulți faptele bune 🙂

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

Impreuna putem face lucruri minunate! Felicitari pentru implicare!

Mersi Mult DM Rapid Service Laptop&Calculator💕

În urmă cu 7 zile

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Copiii din programele educaționale din București sunt din ce în ce mai fascinați de tehnologie. Săptămânal, aceștia sunt sprijiniți să descopere tainele calculatoarelor și ale programelor utilizate cel mai adesea. Chiar zilele trecute, micuții au învățat să deseneze în Paint, iar rezultatele ne-au impresionat.
#FundatiaInocenti #EduInocenti
... Vezi mai multVezi mai puțin

Mai mult..

EVENIMENTE

WordPress Lightbox