CUM-POTI-AJUTA
doneaza
fii-voluntar-home
doneaza-2-home

PROGRAME

În urmă cu 18 ore

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Recitalul de pian susținut de Bruno Medicina a adus alături de Inocenți zeci de prieteni noi <3

Minunată! Așa a fost seara trecută pentru noi toți!
Peste 65 de oameni frumoși au răspuns pozitiv invitației noastre de a participa la evenimentul caritabil susținut de Bruno Medicina. Preț de o oră, sufletele ne-au fost răsfățate cu piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, L. v. Beethoven, F. Liszt și G. Gershwin, dar și alte câteva surprize muzicale :).

Mulțumirile noastre pentru reușita acestei acțiuni merg către:
- Bruno Medicina pentru că a ales să își doneze talentul în beneficiul copiilor susținuți de Fundația Inocenți;
- Istituto Italiano di Cultura Bucarest pentru excelenta organizare și parteneriatul frumos care, cu siguranță, nu se va opri aici :);
- tuturor participanților la acest eveniment, oameni frumoși care, în ciuda vremii capricioase, au răspuns "prezent", venind în întâmpinarea misiunii noastre;
- Inedit TV pentru mediatizare <3.

Dacă nu ai reușit să ajungi la eveniment, dar îți dorești să fii alături de noi în misiunea de a aduce bucurie și speranță în viețile copiilor defavorizați, donează online. Accesează link-ul de mai jos și alege "Vreau să fac o donație"! Orice sumă ne ajută să mai așezăm o cărămidă la viitorul micuților Inocenți!
inocenti.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=5425

Mulțumim <3 <3 <3
... Vezi mai multVezi mai puțin

În urmă cu 2 zile

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief
Mulțumim din suflet, Inedit TV! 

Vă așteptăm cu drag la Recital de pian – Bruno Medicina cântă în beneficiul Inocenți, eveniment care va avea loc mâine, orele 18:00 la Istituto Italiano di Cultura Bucarest, Aleea Alexandru 41! Intrarea se face pe bază de donație :)

Mulțumim din suflet, Inedit TV!

Vă așteptăm cu drag la Recital de pian – Bruno Medicina cântă în beneficiul Inocenți, eveniment care va avea loc mâine, orele 18:00 la Istituto Italiano di Cultura Bucarest, Aleea Alexandru 41! Intrarea se face pe bază de donație 🙂În acest weekend, Inedit TV participă la evenimentul caritabil găzduit de Institutul Cultural Italian, eveniment realizat cu participarea artistică a lui Bruno Medicina, cunoscut dvs din aparițiile TV. Intrarea de face pe baza unei donații, evenimentul are loc duminica, de la ora 18.00, la sediul din Aleea Alexandru și va fi transmis pe Inedit TV (*la o data anunțată ulterior). Inedit TV susține arta, viața, familia, muzica de calitate. #inedit #eveniment #institutulculturalitalian #muzicadecalitate #brunomedicina #fundatiainocenti
... Vezi mai multVezi mai puțin

În urmă cu 4 zile

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Săptămână plină de veselie alături de elevii de la Noble and Greenough School

Copiii din programele Inocenți din București au avut parte săptămâna aceasta de o experiență de învățare inedită alături de 15 elevi și 3 profesori de la Noble and Greenough School. Pe parcursul a patru zile, musafirii noștri dragi au organizat pentru micuți numeroase activități creative și educative, jocuri în aer liber, desene pe asfalt, au mâncat și au petrecut timp de calitate împreună. De asemenea, fiecare zi a început cu sesiuni de învățare a limbii engleze prin joc pentru elevii din școlile partenere ale Fundației Inocenți: Școala Ferdinand I, Școala nr. 31, Școala nr. 2 Cățelu - Glina.

Mulțumim suflet, prieteni dragi, pentru energia minunată pe care ne-ați dăruit-o tuturor!

#FundatiaInocenti #EduInocenti #Inocentivolunteers
... Vezi mai multVezi mai puțin

În urmă cu 5 zile

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Primăvara a sosit în programele Inocenți "Viața Copilului" din Cluj

Culoare, bucurie și gânduri senine :). Aceste cuvinte caracterizează perfect atmosfera din programul de suport psiho-social "Viața Copilului" din cadrul Clinicii de Psihiatrie Infantilă și Toxicomanie Cluj. Sub directa îndrumare a colegei noastre Bianca Sopon, copiii au întâmpinat primăvara cu cele mai vesele desene, felicitări pregătite pentru mămicile lor, dar și multă joacă într-un cadru prietenos și relaxant <3.

Bine ai venit în echipa noastră, Bianca, și mulțumim pentru energia minunată pe care ai ales să o împarți cu Inocenții mici și mari!

#FundatiaInocenti #ViataCopilului #ChildLife
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

Multumesc pentru primirea calduroasa!❤️ ma bucur ca am ocazia sa contribui si mai mult acum la cladirea frumoasei povesti Inocenti 😌🦊

umbrelute, cerculete, dixit treaba merge ca pe roate <3 multumim Bianca >:D<

Mai mult..

EVENIMENTE

WordPress Lightbox