CUM-POTI-AJUTA
doneaza
fii-voluntar-home
doneza-3.5

PROGRAME

Bucurie la mare chiar și când vremea este mai puțin prietenoasă 💖

Micuții din programul de suport educațional Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina au avut parte ieri de o excursie plină de aventuri și bucurie 🎉!
“Înarmați” cu multă voie bună, haine potrivite și energie, copiii au petrecut o zi întreagă chiar la Marea Neagră. Alături de colegele noastre și doi voluntari, s-au jucat pe plajă, au alergat și au construit castele de nisip.
Apoi, au mers la Delfinariu unde s-au bucurat de spectacolul oferit de delfini 😘.
Ziua s-a încheiat la Intelect Park unde distracția a continuat cu multe jocuri interesante, dar și cadouri pentru cei mici.
Parteneri în organizarea activităților, ne-au fost și de această dată prietenii de la Asociația “Împreună pentru viitor” Constanța 💖.

* Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina, este susținut de PEPCO Romania.

#FundatiaInocenti #EduInocenti #PepcoRomania #PepcoSustineEducatia
... Vezi mai multVezi mai puțin

Nu-i așa că vă era dor de micuții noștri talentați din programul "Viața Copilului" de la Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie din Cluj? 💖

Iată mai jos ce preocupări frumoase au copiii zilele acestea 🧚‍♀️

* Programul de suport psiho-social "Viața Copilului" Inocenți de la Clinica de Psihiatrie Pediatrică și Toxicomanie Cluj-Napoca este susținut de Fondation d'Harcourt 🥳

#FundatiaInocenti #ChildLife #ViataCopilului
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

FELICITĂRI PENTRU TOT CE FACEȚI.!

“Să o ajutăm când are nevoie” 💖
“Să o încurajăm” 💖
“Să îi spunem că e minunată” 💖

Acestea sunt doar câteva dintre metodele identificate de micuții din programul educațional Inocenți de la Școala nr. 31 prin care pot veni în sprijinul unei persoane care a fost jignită, marginalizată sau chiar hărțuită. Copiii au fost inspirați de povestea Crizantemei, o șoricică tare drăgălașă, care, din păcate, din cauza numelui ei, era supusă zilnic batjocurei din partea colegilor. Toate acestea s-au întâmplat până într-o zi când… dar mai bine vă invităm să aflați singuri citind cartea 😜

Cum sprijină copiii Inocenți oamenii cărora li se face o nedreptate? Aflați în imaginile de mai jos 🧚‍♀️.

* Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 31 este susținut de United Way Romania.

#FundatiaInocenti #EduInocenti #UnitedWayRomania #LiveUnited
... Vezi mai multVezi mai puțin

* We are Inocenți!

Părinții, partenerii de încredere ai copiilor în procesul de vindecare 💖

Este minunat atunci când părinții se conectează cu adevărat cu copiii lor, îi oglindesc, îi acceptă și îi iubesc necondiționat. O relație sănătoasă părinte-copil reprezintă resursa vitală prin care copilul poate face față bolii. O confirmare a acestui fapt am primit-o chiar zilele trecute de la o fetiță și mămica ei, participante la activitățile din programul Inocenți “Viața Copilului” de la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” București.

Ana-Maria Ioniță, psiholog Inocenți: “Am rămas impresionați de relația lui T. (5 ani) cu mama ei. Este o relație caldă și firească părinte-copil, pe care am descoperit-o prin intermediul picturii, cu ocazia participării celor doi la micul nostru atelier de pe secția de Neurologie. Fetița era internată aici pentru mai multe investigații. Încă de la început am remarcat cât de suportivă și caldă este mama ei, înțelegându-i nevoile, oferindu-i spațiu pentru a explora și a simți în voie culorile și texturile. Abia după îndeplinirea nevoii senzoriale, fetița a fost pregătită pentru a crea ceva concret, iar mama ei a intuit acest lucru, însoțind-o încă de la început. T. s-a entuziasmat când mama ei a început să picteze un copac, așa că a urmat-o și a pictat și ea unul, iar rezultatul a fost unul pe măsură”.

* Programul de suport psiho-social “Viața Copilului” de la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” este susținut de Fundatia Orange, prin intermediul proiectului SUSTINE UN ONG!, un program ce încurajează voluntariatul în rândul angajaƫilor Orange prin finanƫarea de proiecte de filantropie propuse de aceştia.


#FundatiaInocenti #ChildLife #ViataCopilului #FundatiaOrange #WeAreInocenti
... Vezi mai multVezi mai puțin

 

Comentează pe Facebook

E minunat ce lucruri frumoase pot face 4 mâini magice. :)

“Echipa puternicilor” de la Școala Ferdinand, în plină acțiune 😍

Și copiii din programul de suport educațional Inocenți de la Școala Ferdinand I au început anul școlar în forță, cu rechizite frumoase, activități de cunoaștere, de mișcare, dar și de relaxare. Fiecare zi a acestei săptămâni a adus noi activități antrenante, menite să-i ajute pe micuți să se descopere, să își identifice valorile, dar și punctele comune. Tot acest proces a avut ca rezultat stabilirea unui nume sub care să se identifice copiii din program. Așadar, vă prezentăm “Echipa puternicilor” 💖.

Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala Ferdinand I este susținut de Fondation Albatros.

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... Vezi mai multVezi mai puțin

Mai mult..

EVENIMENTE

WordPress Lightbox