donate-3.5

CURRENT PROGRAMS

Cum arată o zi obișnuită în programul Inocenți “Viața Copilului" de la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca? 😍

Păi… nu există zile obișnuite 😁. În calendarele noastre se regăsesc doar zile pline de creativitate, de joc și joacă, de lucru în echipă și, mai ales, de bucurie 🤩.
Iată doar câteva secvențe surprinse în zilele noastre tare colorate și vesele alături de micuții internați.

#FundatiaInocenti #ViataCopilului #ChildLife
... See MoreSee Less

Școala Americană din Paris, o săptămână de vis la Inocenți

Copiii din toate programele educaționale Inocenți din București, dar și de la Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu" s-au bucurat săptămâna trecută de numeroase activități creative și interactive puse la cale de studenții și profesorii de la Școala Americană din Paris. În școli, pornind de la povestioara privind întemeierea Romei, micuții au creat măști ilustrând lupii, dar și altele pe care au lăsat amprentele propriei imaginații. În altă zi, au confecționat păuni și chiar au învățat dansul păunilor. Pe lângă toate acestea, copiii au avut și ocazia să își exerseze și îmbunătățească vocabularul în limba engleză.
De asemenea, pe parcursul săptămânii, voluntarii ASP au organizat sesiuni speciale de limba engleză pentru elevii școlilor noastre partenere.
În ultima zi, Sonata Sardinha a susținut un workshop pentru specialiștii și voluntarii Inocenți.

Mulțumim din suflet Școlii Americane din Paris (American School of Paris) pentru parteneriatul longeviv, plin de proiecte și activități frumoase în beneficiul Fundației Inocenți!

#FundatiaInocenti #EduInocenti #ViataCopilului #ChildLife #InocentiVolunteers
... See MoreSee Less

Elevii de la TASIS, Anglia, voluntari în Bistrița

Săptămâna aceasta a fost pliiiiină de distracție și creativitate pentru copiii din programele “Eu și Familia Mea”, Centrul de zi “Micii Inocenți”, programele educaționale din Mintiu Gherlii și Reteag. Deja o tradiție la Inocenți, elevii de la TASIS Anglia au venit cu tolba plină de activități fascinante pentru micuții noștri. De data aceasta, s-au implicat și în alte acțiuni organizate alături de colaboratorii noștri: Colegiul Național “Liviu Rebreanu”, CSEI “Lacrima” și organizația “Open Door”.

Mulțumim din suflet elevilor pentru bucuria cu care au dăruit timp, energie și prietenie copiilor noștri!
Mulțumim, Wendy Gediman, pentru că de 19 ani ești alături de noi și te implici trup și suflet în organizarea programului de voluntariat!

#FundatiaInocenti #EduInocenti #MeAndMyFamily #EuSiFamiliaMea #InocentiVolunteers
... See MoreSee Less

Sesiuni de informare pentru mămicile copiilor internați

Specialiști din cadrul Asociației Pe Stop au avut zilele trecute o întâlnire cu o parte din mamele copiilor internați la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu” București. Printre tematicile abordate cu această ocazie s-au numărat: “perioada ovulației”, mit și adevăr despre menstruație, utilizarea corectă a absorbantelor și importanța igienei intime. La finele activității, toate participantele au primit din partea specialiștilor câte un pachet cu produse de igienă personală.

#FundatiaInocenti #ViataCopiilor #ChildLife
... See MoreSee Less

Load more

EVENTS

WordPress Lightbox