donate-3.5

CURRENT PROGRAMS

Voi știți care sunt straturile Pământului? În cazul în care nu vi le mai aduceți aminte pe toate, vi le spunem noi! 😉
Specialiștii Inocenți împreună cu copiii din programul educațional din București au aflat multe lucruri interesante, dând "viață" Pâmântului într-un mod cât se poate de creativ. La final, noțiuni precum nucleu, mantaua internă și externă sau scoarță terestră, nu le-au mai fost străine celor mici, fiind foarte mândri de Pământul creat chiar de ei! 🥰

* Programul de Suport Educațional și Integrare Socială din București este sprijinit de United Way Romania

#FundatiaInocenti #EduInocenti #LiveUnited #UnitedWay
... See MoreSee Less

Sesiuni de prevenție pentru Micii Inocenți

Copiii din Centrul de Zi "Micii Inocenți" din Bistrița au luat parte la o întâlnire instructivă cu domnul Cristian Napău, reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud, întâlnire în cadrul căreia copiii au fost informați asupra riscurilor, consecințelor și efectelor pe care le presupune consumul de droguri. Cu această ocazie, copiii au urmărit materiale video, au avut discuții interactive și s-au putut informa în plus din materiale promoționale cu tematica antidrog.
Totodată, copiii au putut experimenta, cu ajutorul unor ochelari speciali, senzația unei persoane aflate fie sub influența alcoolului, fie sub influența drogurilor, ceea ce le-a întărit convingerea de evitare a acestora.

Multumim Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog pentru susținere și implicare!
... See MoreSee Less

Astăzi vă prezentăm ultima broșură pentru adolescenți din campania “Am grijă de mine!” #eufacdiferenta, având ca subiect anxietatea socială.

“Anxietatea socială e mai mult decât a fi tăcut sau retras. Majoritatea oamenilor se simt timizi la un moment dat în situații sociale…Persoanele cu anxietate socială au, în schimb, o frică foarte intensă față de situațiile sociale în care se așteaptă să fie judecate de către ceilalți. Din această cauză, aceste persoane ajung să evite să se implice în foarte multe lucruri, chiar dacă și-ar dori să facă asta.”

Mulțumim din suflet, Fondation d'Harcourt și Hirsch Family Foundation pentru suportul oferit în această campanie extrem de benefică în rândul adolescenților! 💖

Mulțumim doamnei conf. univ. dr. Thea Ionescu, Departamentului de Psihologie din cadrul Universității "Babes Bolyai", Cluj-Napoca și programului de Masterat Consiliere si Interventii Psihologice in Dezvoltarea Umana , domnului prof. conf. Viorel Lupu și medicilor rezidenţi Mirela Giurgea, Andreea Ionescu, Ioana Estela Pătrulescu pentru sprijinul oferit. 💖

Mulțumim tuturor celor care alegeți să îi informați pe adolescenți prin intermediul acestor broșuri! 💖

* Dacă doriți această broșură în întregime, în format PDF, vă invităm să completați formularul de mai jos,
forms.gle/aC9rtNyvTCoRQyYQ8

#AmGrijaDeMine #eufacdiferenta
#FundatiaInocenti #ChildLife #ViataCopilului #sanatatemintala
... See MoreSee Less

Activitățile intergeneraționale continuă

Entuziasmul copiilor din programul educațional din Bistrița este, de fiecare dată, la fel de mare în cadrul acestor întâlniri. Fie că este vorba de atelierul de Creație unde copiii au posibilitatea să își exprime ideile și sentimentele în cele mai diverse forme, fie că este vorba de discuții despre cum să cheltuie sau să economisească banii, dar și cum să facă diferența între necesități și dorințe, cei mici primesc cu multă deschidere aceste lucruri care le sunt prilej de cunoaștere și descoperire.
Mulțumim tuturor celor implicați! ❤

* Activitățile intergeneraționale sunt susținute de Fundația Regală Margareta a României, prin contribuția Hochland România, Raiffeisen Bank și Metropolitan Life.
... See MoreSee Less

În armonie cu natura 🥰

Copiii din programul educațional din București s-au lăsat inspirați de ceea ce natura oferă în fiecare zi și au ales să se bucure de frumusețea și farmecul florilor !
Vă invităm să urmăriți imaginile de mai jos și veți regăsi magia culorilor din creațiile realizate de cei mici sub îndrumarea colegilor noștri! ❤

* Programul de Suport Educațional și Integrare Socială din București este sprijinit de United Way Romania

#FundatiaInocenti #EduInocenti #liveunited #unitedway
... See MoreSee Less

Load more

EVENTS

WordPress Lightbox