donate-3.5

CURRENT PROGRAMS

Sesiuni de informare pentru mămicile copiilor internați

Specialiști din cadrul Asociației Pe Stop au avut zilele trecute o întâlnire cu o parte din mamele copiilor internați la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu” București. Printre tematicile abordate cu această ocazie s-au numărat: “perioada ovulației”, mit și adevăr despre menstruație, utilizarea corectă a absorbantelor și importanța igienei intime. La finele activității, toate participantele au primit din partea specialiștilor câte un pachet cu produse de igienă personală.

#FundatiaInocenti #ViataCopiilor #ChildLife
... See MoreSee Less

Noi sesiuni despre sănătate mintală pentru liceenii din Cluj 💖

Elevii de la două clase de la Liceul Teologic Baptist “Emanuel” din Cluj-Napoca s-au bucurat de noi sesiuni de prezentare în cadrul proiectului “Alfabetizare în sănătate mintală”. De această dată, au fost discutate aspectele care afectează sănătatea mintală, precum: contextul de viață, evenimentele, starea fizică, relațiile, stilul de viață. S-a ajuns la concluzia că cele care pot fi influențate de noi în cea mai mare măsură sunt relațiile și stilul de viață (alimentație, activitate fizică, odihnă, pasiuni). Ulterior, participanții au format două echipe, una fiind provocată să realizeze o aplicație pentru zile grele, iar cealaltă, o aplicație pentru zile ușoare.

* Program susținut de Fondation d'Harcourt

#FundatiaInocenti #MentalHealth
... See MoreSee Less

Valentine’s Day a fost sărbătorită și de copiii internați 💖

Sub îndrumarea directă a colegelor noastre, dar și a elevilor de la American International School of Bucharest, copiii internați la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu au sărbătorit Valentine’s Day într-un mod tare creativ. Indiferent de vârstă, micuții au creat desene și felicitări speciale pentru persoanele dragi din viața lor.
😍 “Mami, te iubesc mult de tot”...

#FundatiaInocenti #ViataCopilului #ChildLife
... See MoreSee Less

Ziua iubirii, sărbătorită de Micii Inocenți 💖

Valentine’s Day 🤩 a reprezentat prilejul potrivit pentru a discuta cu beneficiarii programului educațional Micii Inocenți din Bistrița despre sentimente, mai ales despre iubire 😍. Copiii au ales să-și arate afecțiunea față de membrii familiei pentru care au confecționat câte o inimioară pe care și-au notat gândurile de apreciere.

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

Load more

EVENTS

WordPress Lightbox