donate-3.5

CURRENT PROGRAMS

“Echipa puternicilor” de la Școala Ferdinand, în plină acțiune 😍

Și copiii din programul de suport educațional Inocenți de la Școala Ferdinand I au început anul școlar în forță, cu rechizite frumoase, activități de cunoaștere, de mișcare, dar și de relaxare. Fiecare zi a acestei săptămâni a adus noi activități antrenante, menite să-i ajute pe micuți să se descopere, să își identifice valorile, dar și punctele comune. Tot acest proces a avut ca rezultat stabilirea unui nume sub care să se identifice copiii din program. Așadar, vă prezentăm “Echipa puternicilor” 💖.

Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala Ferdinand I este susținut de Fondation Albatros.

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

Ghiozdane echipate pentru micuții din programul educațional de la Glina 💖

Clopoțelul a sunat zilele acestea și pentru copiii beneficiari ai programului de suport educațional Inocenți din Glina. Pentru ca anul școlar să înceapă cu dreptul, colegele noastre au avut grijă ca fiecare copil să primească toate cele necesare procesului educațional (ghiozdane, rechizite, cărți). Cât de mare a fost entuziasmul? 🎉Vă invităm să descoperiți singuri în imaginile de mai jos.
Mult succes în noul an școlar, dragii noștri! Reușitele, experiențele frumoase și momentele de bucurie să se adune în tolba fiecărui Inocent mic și mare.

* Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina este susținut de PEPCO Romania.

#FundatiaInocenti #EduInocenti #PEPCORomania #PepcoSustineEducatia
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Felicitarii

Cu mult optimism și veselie 💖

Așa au pășit în noul an școlar și micuții din programul de suport educațional și integrare socială Incoenți din Slătinița 😍.

Să aveți un an plin de experiențe fabuloase, dragii noștri!

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

MULT SUCCES IN NOUL AN SCOLAR

Surprize, distracție și gânduri bune la început de an școlar 💖

Prima zi de școală a fost cu adevărat specială pentru micuții din programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 31 😍. Colegele noastre le-au pregătit scrisori și creioane "magice" care să îi inspire pe parcursul întregului an școlar. În același timp, copiii au fost provocați să își verbalizeze dorințele și așteptările pentru perioada următoare. Iată câteva dintre ele: "să învăț bine", "să am note mari", "să aflu lumea din alte țări", "să
învăț limbi străine".

Mult succes în noul an școlar, dragii noștri!

* Programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 31 este susținut de United Way Romania

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Mult succes dragi elevi!

FELICITĂRI PENTRU VOI TOȚI

Load more

EVENTS

WordPress Lightbox