donate-3.5

CURRENT PROGRAMS

O zi plină de distracție oferită copiilor Inocenți!

Micuții din programele de suport educațional Inocenți din București au avut parte de un program special joia trecută. După ce au încheiat cu mare succes campania "Back to school" în beneficiul Inocenți, prietenii noștri de la Veranda Mall și Highlight Agency au pus la cale o surpriză pentru copiii noștri. Preț de câteva ore, Veranda Mall a fost invadat de Inocenții mici și mari care s-au bucurat de un program artistic, de pictură pe față, un prânz delicios, dar au trăit și experiența "Virtual Reality" datorită VR Cinema.

Mulțumim din suflet, dragii noștri prieteni, pentru parteneriatul minunat!

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

Siguranța în mediul online, o prioritate pentru Inocenții mici și mari 🙂  

Copiii din cadrul Centrului de Zi Micii Inocenți din Bistrița au luat parte zilele trecute la o sesiune extrem de importantă: lecția siguranței. Doamna Ramona Sangeorzan, ofițer de prevenire (Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița), le-a vorbit micuților despre Cum să fi în siguranță în viața virtuală, dar și în viața reală. În urma vizionării unui film educativ, au discutat despre socializarea online, avantaje și dezavantaje, cum se pot apăra de pericolele care pândesc în aceste medii, măsurile pe care este necesar să le ia pentru a fi în siguranță. 

Mulțumim din suflet doamnei Ramona Sangeorzan care a făcut o adevărată tradiție din a ne fi alături în acest proces de educare și apărare a copiilor!

#FundatiaInocenti #EduInocentiImage attachmentImage attachment

Siguranța în mediul online, o prioritate pentru Inocenții mici și mari 🙂

Copiii din cadrul Centrului de Zi "Micii Inocenți" din Bistrița au luat parte zilele trecute la o sesiune extrem de importantă: lecția siguranței. Doamna Ramona Sangeorzan, ofițer de prevenire (Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița), le-a vorbit micuților despre "Cum să fi în siguranță în viața virtuală, dar și în viața reală". În urma vizionării unui film educativ, au discutat despre socializarea online, avantaje și dezavantaje, cum se pot apăra de pericolele care pândesc în aceste medii, măsurile pe care este necesar să le ia pentru a fi în siguranță.

Mulțumim din suflet doamnei Ramona Sangeorzan care a făcut o adevărată tradiție din a ne fi alături în acest proces de educare și apărare a copiilor!

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

Micii Inocenți, din nou la Bucharest MARATHON! 🧚‍♀️

21 de copii din programele educaționale Inocenți și frățiorii lor au participat sâmbătă la Bucharest Marathon.
După câteva minute de exerciții de încălzire “dirijate” de către voluntarul nostru drag, Sebastian Nanu, micuții au luat startul în cadrul curselor adaptate vârstelor lor. Ca de fiecare dată, de pe margine, încurajările au curs din partea familiilor lor, a colegelor noastre și a voluntarilor Inocenți.

Felicitări, dragii noștri! 💖

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

* We are Inocenți 💖

Super-voluntarii Inocenți, sursă de inspirație și energie 🧚‍♀️

Nu ne mai săturăm să vă povestim cât de faini sunt omuleții care vin în întâmpinarea misiunii noastre, care dedică timpul, abilitățile și prietenia lor copiilor Inocenți, care scriu alături de noi cele mai frumoase povești pentru micuți.
Da, da, ați ghicit! Este vorba chiar despre voluntarii noștri minunați, iar astăzi vă facem cunoștință cu Elena Sava, un bulgăre de energie pozitivă și inspirație atât pentru copiii spitalizați, cât și pentru noi, oamenii mari 🧚‍♀️.

Andreea Busuioc, psiholog în cadrul programului de suport psiho-social "Viața Copilului" de la Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu": "Elena este super-voluntarul programului de la Gomoiu. Implicată încă de la începutul anului, tot timpul vine cu idei de joc pentru copii, a susținut pentru aceștia și prezentări de igienă personală, lecții de prim ajutor. A devenit în timp prietena copiilor spitalizați, înseninând perioada de spitalizare a acestora".

Cum o ajută pe Elena voluntariatul la Inocenți? Aflăm chiar de la ea:
🥰Elena Sava: "Activitățile cu copiii sunt un câștig reciproc: eu mă simt extraordinar când reușesc să fac un copil sa râdă fiindcă am impresia că am contribuit la ceva mai mult decât un simplu zâmbet, iar copilul uită de boală pentru o clipă, se simte mai "acasă" în spital, se distrează, cunoaște noi amici prin celelalte saloane sau învață ceva nou. Am învățat să îmi folosesc timpul liber mult mai eficient deoarece am adăugat încă o activitate constantă în viața mea. Totodată, nu am mai privit oamenii din fața mea ca pe pacienții mei, așa cum sunt învățată la facultate. Am văzut grijile care apar după ce pleacă doctorul și sunt mai conștientă acum de impactul meu ca viitor cadru medical asupra celor care îmi vor deveni pacienți. Mă bucur foarte mult că acum un an am decis sa aplic la Inocenți, deși atunci existau multe necunoscute pentru mine. Uneori simt că eu am fost cea ajutată."

Îți mulțumim din suflet, dragă Elena, pentru că alegi să faci parte din povestea micilor și marilor Inocenți! 💖

* Programul de suport psiho-social "Viața Copilului" de la Spitalul Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu" este susținut de Fundatia Orange.

#FundatiaInocenti #WeAreInocenti #ChildLife #ViataCopilului #FundatiaOrange
... See MoreSee Less

Load more

EVENTS

WordPress Lightbox