donate-3.5

CURRENT PROGRAMS

Zeci de elevi clujeni, parte din proiectul Inocenți“Alfabetizare în sănătatea mintală”

Luna aceasta, psihologii Inocenți au ținut prezentări pe tema sănătate mintală în două unități de învățământ din Cluj-Napoca: Liceul Teologic Baptist “Emanuel”, Liceul “Avram Iancu”. Zeci de liceeni au avut ocazia să afle și să discute direct cu specialiștii despre sănătate mintală, despre emoții (identificare, definire, clasificare), tulburări mintale precum anxietate, depresie, bulimie, anorexie, bullying, dar nu numai.
* Proiectul Fundației Inocenți, “Alfabetizare în Sănătate Mintală”, are drept scop creșterea gradului de conștientizare și educare în privința sănătății mintale.

Mulțumim din suflet atât elevilor, cât și profesorilor unităților de învățământ pentru interes și deschidere!

Mulțumim, Fondation d'Harcourt, pentru susținere și parteneriatul minunat în derularea acestui proiect!

#FundatiaInocenti #ChildLife #ViataCopilului
... See MoreSee Less

2 days ago

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Petrecere surpriză pentru micuții din Mințiu Gherlii 💖

Copiii din programul educațional Inocenți de la Mințiu Gherlii, jud. Cluj s-au bucurat de o mare petrecere dedicată sărbătorile de iarnă organizată de colegele noastre din Bistrița 🥳. Bucuria a fost întregită de pizza, tort, coifuri și măști colorate. La petrecere a fost prezentă și Eileen McHenry, directorul executiv al Fundației Inocenți - RCR.

* Activități realizate cu sprijinul Fundației Vodafone și al Fundației Principesa Margareta a României prin programul "Investiție în Mediul Rural 2019-2020".

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

“Moș Crăciun ce drag ne ești, dintr-o lume de povești,
Prin zăpezile-argintii, vii la noi cu jucării” 💖

Și pentru că nu este încă zăpadă precum în cântecelul de mai sus, Moș Crăciun a ajuns mult mai devreme la micuții din programul de suport educațional și integrare socială Inocenți de la Școala nr. 2 Cățelu, Glina. Copiii au fost mai mult decât încântați să descopere că Moșul le-a îndeplinit toate dorințele pe care le-au scris sau desenat în scrisorelele lor 🥰. Hăinuțe, păpușele, soldăței, mașinuțe, dar și multe alte jucării și dulciuri - toate le-au umplut sufletele de bucurie, iar ei l-au răsplătit pe Moșul darnic cu un spectacol de colinde, poezii și, bineînțeles, îmbrățișări.

Spiridușii Moșului au fost chiar angajații KPMG Romania cărora le mulțumim din suflet pentru atât de multe dorințe împlinite! 🥳

#FundatiaInocenti #EduInocenti
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

M-am bucurat enorm pt aceasta zi. Zambete si si bucuria copiilor a insemnat f mult pt mine si colege. Multumim tare, tare mult sponsorilor - ajutoarele lui Mos Craciun! :)

Zi Frumoasa! Thank you for a beautiful day of joy for children.

4 days ago

Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief

Moș Crăciun a poposit la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu 💖

Bunul Moș Crăciun Inocenți nu i-a uitat nici anul acesta pe micuții internați la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” București. Într-o atmosferă de poveste creată și cu ajutorul colindătorilor, al voluntarilor și specialiștilor Inocenți, Moșul a vizitat fiecare copil. 🥰
Cum l-au întâmpinat copiii și cât de mare le-a fost bucuria? Vă invităm să descoperiți singuri din imaginile de mai jos.
Mulțumim din suflet spiridușilor care au făcut posibilă magia în acest an - Fundatia Orange!
Mulțumim mult și colindătorilor de la Scoala Gimnaziala de Arte Nr. 4 și voluntarilor care ne-au fost alături!
De asemenea, mulțumim Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București pentru imortalizarea video a acestui moment deosebit din an!

* Programul de suport psiho-social “Viața Copilului” Inocenți de la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” este susținut de Fundatia Orange prin programul “Susține un ONG”.

#FundatiaInocenti #ViataCopilului #ChildLife #FundatiaOrange #SustineUnONG
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Thank you for being such a generous Santa, Mary! 💕

Domnu o să răsplătească această bucurie de la copilaşi

💕🎄🎁

Felicitări!

Foarte frumos

♥️♥️♥️♥️♥️

+ View more comments

💖 Atmosfera de sărbătoare pătrunde treptat în toate programele Inocenți 🥳

Și copiii din programul de suport educațional și integrare socială "Micii Inocenți" Bistrița au împodobit 🎄, iar acum se pregătesc să îl primească pe 🎅.

#FundatiaInocenti #EduInocenti #InocentiSanta
... See MoreSee Less

Load more

EVENTS

WordPress Lightbox